Ya hatırlıyorum da bunun Spigot versiyonu vardı böyle küfür yazınca Ghast bağırıyordu felan onu biliyor musun?SupercensorLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Sa yazdığında Selamün Aleyküm tarzında şeyler yapabilirsin
ve eklemek isterim popüler sunucularda yok her sunucuda var olmayanı dövüyorlar![]()
Kendi serverimde Spigot olarak kullanıyorum daha sorun çıkmadı yaratıcı fikiler olunca cok eğlenceli oluyorYa hatırlıyorum da bunun Spigot versiyonu vardı böyle küfür yazınca Ghast bağırıyordu felan onu biliyor musun?
@Monatrax A bu oymuş zaten ama bu Spigottaydı .s .s
on chat:
set message to "%message%."
skript değil plugin linkini önceki cevabımda verdim kullanımı da oldukça basit skiriptini önermiyorum güzel değiil bu benim fikrim tabiSkript olmasın bu.
spigotta bu varYa hatırlıyorum da bunun Spigot versiyonu vardı böyle küfür yazınca Ghast bağırıyordu felan onu biliyor musun?
@Monatrax A bu oymuş zaten ama bu Spigottaydı .s .s
Ben onu çözemedim ya hiçbirşey anlaşılmıyor.spigotta bu var
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Niçin?Kullanmanı hiç tavsiye etmem çok saçma bir şey ama skript bu:
Kod:on chat: set message to "%message%."
attığım şeyi çözemedi isen geçmiş olsun istediğin ve bulabileceğin en kolay plugin 1-2 video ya bakarak yapsan rahatca anlarsınBen onu çözemedim ya hiçbirşey anlaşılmıyor.
Niçin?
Hayır. Ben sadece ChatControl'u anlamadım. Anlamadım derken de yasaklı kelimeler diyor. Yazıyorum yasaklı kelimeleri hiçbirşey yapmıyor. Chat editliyorum ondada hiçbirşey yapmıyor ve eklenti çalışıyorken bunlar olmuyor .s .sattığım şeyi çözemedi isen geçmiş olsun istediğin ve bulabileceğin en kolay plugin 1-2 video ya bakarak yapsan rahatca anlarsın![]()
supercensor <3 onu dene chatcontrolu hiç kullanmadım daHayır. Ben sadece ChatControl'u anlamadım. Anlamadım derken de yasaklı kelimeler diyor. Yazıyorum yasaklı kelimeleri hiçbirşey yapmıyor. Chat editliyorum ondada hiçbirşey yapmıyor ve eklenti çalışıyorken bunlar olmuyor .s .s