- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar acilen para ile factions bugsuz açıksız ideal bi plugin paketi hazırlayabilecek birisi arıyorum. Fiyatı abartmiyacak ciddi kişiler yazsın.
Demek istediğini anlamadım ama sebebini söyleyeyim . ( Yaşı malum olan bir arkadas yeni crash kodu bulmuş.) serveri cökertip duruyor 1.7 de 1.8 geçmeyi amaçlıyorum yada 1.7 de o crashi engelleyerek paket yaptırıcam.Ah ah. Yeni biri daha katılıyor aramıza. Sunucularda insan kalmayacak bu gidişle. Sunucunuzda başarılar.
Özelde konuşalım kankafurkan ? ben dururken nedenhem para almam
![]()
O yüklü zaten başka bir şey daha bulmuşlar öyleASCII karakterler içeren crash kodu dediğin şeyi çözmek için Spigotdan unio-anti crash eklentisini indirip kurabilirsin @MrUnioDex
Sent from my iPhone using Tapatalk
Balon -exploit- client olabilir @Akira @BaranArslanMRJ @KadirYalcinCR sanırım bunlar çözümü biliyorduO yüklü zaten başka bir şey daha bulmuşlar öyle![]()
Nitrado sana çözümünü sunmuş, biraz kendini yorupta araştırsan çözümünü bulabilirsin :/ Nitrado forumunda paylaşmış.Craftbukkit değişiyorsun balon'u çözüyorsun.arada crash arada stop tarzi bir şey yapiliyor bunu belli bir kişi yapıyor bıktım artık . Nitradodayım haftaya yöncüye geçiyorum bıktım adamlara ticket atıyoz 1 gün sonra cevap veriyorlar. Parayı buldular hizmet 0 0 0 ....
Yaptık engellemedi kardeşim. Gene yapıyor adamlar , nitado artık ticketlerede cevap vermiyor . Değiştiriyorum zaten bu hafta hostu bıktım uğraşamam bunlarla.Nitrado sana çözümünü sunmuş, biraz kendini yorupta araştırsan çözümünü bulabilirsin :/ Nitrado forumunda paylaşmış.Craftbukkit değişiyorsun balon'u çözüyorsun.
Sana kalmış, belki DDOS felan olabilir?Yaptık engellemedi kardeşim. Gene yapıyor adamlar , nitado artık ticketlerede cevap vermiyor . Değiştiriyorum zaten bu hafta hostu bıktım uğraşamam bunlarla.
Ddos atınca crash mi verdiğini zannediyorsunSana kalmış, belki DDOS felan olabilir?
Evet, stop atabilir.Dünyadaki chunklar bozulursa sunucu açılmıyabilir.Durduruldu moduna geçer -.-Ddos atınca crash mi verdiğini zannediyorsunVeya stop mu atıyor
![]()