Acilen Plugin Paketi Yapabilecek Birisi Lazım [1.7 - 1.8] Farketmez (Parayla)

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar acilen para ile factions bugsuz açıksız ideal bi plugin paketi hazırlayabilecek birisi arıyorum. Fiyatı abartmiyacak ciddi kişiler yazsın.

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ah ah. Yeni biri daha katılıyor aramıza. Sunucularda insan kalmayacak bu gidişle. Sunucunuzda başarılar.

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Ah ah. Yeni biri daha katılıyor aramıza. Sunucularda insan kalmayacak bu gidişle. Sunucunuzda başarılar.
Demek istediğini anlamadım ama sebebini söyleyeyim . ( Yaşı malum olan bir arkadas yeni crash kodu bulmuş.) serveri cökertip duruyor 1.7 de 1.8 geçmeyi amaçlıyorum yada 1.7 de o crashi engelleyerek paket yaptırıcam.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ASCII karakterler içeren crash kodu dediğin şeyi çözmek için Spigotdan unio-anti crash eklentisini indirip kurabilirsin @MrUnioDex

Sent from my iPhone using Tapatalk

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucunun paneline rdos atıyorlar kardeşim eğer nitrado gibi 5 para etmez bir şirketten alacaksan hiç alma sakın ha.
Serverinin ağzına şaklasalar hiçbir şey yapmıyor adamlar.
Ping /t komutuyla ip adresini buluyorlar sonra makine kiralayıp rDos atıyorlar :) Sunucu dayanamayıp bir anda çöküyor tabii ki

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
arada crash arada stop tarzi bir şey yapiliyor bunu belli bir kişi yapıyor bıktım artık . Nitradodayım haftaya yöncüye geçiyorum bıktım adamlara ticket atıyoz 1 gün sonra cevap veriyorlar. Parayı buldular hizmet 0 0 0 ....

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
arada crash arada stop tarzi bir şey yapiliyor bunu belli bir kişi yapıyor bıktım artık . Nitradodayım haftaya yöncüye geçiyorum bıktım adamlara ticket atıyoz 1 gün sonra cevap veriyorlar. Parayı buldular hizmet 0 0 0 ....
Nitrado sana çözümünü sunmuş, biraz kendini yorupta araştırsan çözümünü bulabilirsin :/ Nitrado forumunda paylaşmış.Craftbukkit değişiyorsun balon'u çözüyorsun.

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Nitrado sana çözümünü sunmuş, biraz kendini yorupta araştırsan çözümünü bulabilirsin :/ Nitrado forumunda paylaşmış.Craftbukkit değişiyorsun balon'u çözüyorsun.
Yaptık engellemedi kardeşim. Gene yapıyor adamlar , nitado artık ticketlerede cevap vermiyor . Değiştiriyorum zaten bu hafta hostu bıktım uğraşamam bunlarla.