Fides
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Anime skin denemem sadece gözleri ben çizdim. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Çok masum olmuş bu hangi anime![]()
Çizim ile yaptımBence Başarılı Olmuşta Gözleri Skini Büyültüp mü Yapıştırdın Yoksa Çizmemi?
+1 Layk
Şu bakışında ne var hala anlamadım :/ Saç zor olur ama denerimKawaindesu diyesim var da çok garip bakıyor la devamını da beklerim sanırım pixel ini arttırıp yapmışsın saçı da yap derim +++
Güzel Olmuş Bayağı Önceden Hiç Pixel Art Falan Yaptınmı?Çizim ile yaptım![]()
Bir kaç kez skin yapmışlığım var onun dışında normal çizimlerle uğraşıyorum.Güzel Olmuş Bayağı Önceden Hiç Pixel Art Falan Yaptınmı?
Belli Oluyor Zaten GözlerdenBir kaç kez skin yapmışlığım var onun dışında normal çizimlerle uğraşıyorum.
Belli Oluyor Zaten Gözlerden![]()
Bırakalı 3 Sene Oldu şu an Pixel Bile Çizemiyorum .sSenin bir ilgin var mı çizime ya da herhangi bir şeye ?
Hmm istersen bırakma nedenini paylaşabilirsin. Pixel art'ta güzelBırakalı 3 Sene Oldu şu an Pixel Bile Çizemiyorum .s
Ne Bileyim.Aslında Bıraktım Denmez.Yani Bi Ara Bir Gün Sanki Hiç Yapamıyormuş Gibi Oldum.Örneğin Benim Beşinci Sınıftan Beri İngilizceyi Full Çekiyorum.Ama İlerdede Böyle Olursa Diyede Azcık Korkmuyorum Değil.Konuya Gelirsek Çizerken Sanki Beynim Bana O Resmi Veriyor Bende Kopyalıyor Gibiydim.O Lanet Olası Gün Aklıma bir şey Gelmedi Ve Geleceğinide Yok Etti .-.Hmm istersen bırakma nedenini paylaşabilirsin. Pixel art'ta güzel![]()