İnsanların Önüne Çanta Atıp Kaçtım !

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abii çok eğlenceli ama Sadece 3 kez yapabildim akşam 8 de. Birsonraki sefere bu kadar kısa olmaz merak etmeyin :)

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmek İçin;
Facebook:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Instagram:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Videolarıma daha hızlı ulaşabilmek için ABONE OLmayı unutmayın :D

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yürek yemiş adam :)
Amacım size böyle dedirtmek. Tabii ki amatör bi çekim bu. Gerekli ekipmanları temin edince daha hoş şakalar ortaya çıkacak şimdilik sınırlıyım :)

Polislik olmadığına dua et
Polislik olmakta sıkıntı yok en fazla gelip sorarlar ne yapıyorsun diye. 3.katımızda tam da şaka yaptığım bölgeye bakan balkonları olan polis ailesi var. En son baktığımda çekirdek çitleyerek beni izliyorlardı :)

Onu kalabalıkta yapsana birde :)
Part 2 yi kalabalıkta yapıcam :)

• Beğen
Reactions: Jok

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ülke bu durumdayken böyle şaka yapılır mı güzel kardeşim? Tamam kendi açından komik buluyor olabilirsin de çok da olumlu bir şaka değil. Yok bomba paniği falan... Şahsen beğenmedim, komik de bulmadım. Bence bir an önce formatını değiştirmelisin yaptığın şakaların.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Böyle şakalar yapmanı tavsiye etmiyorum burada komik olabilirsin ama orada insanlar senin hakkında öyle düşünmüyorlar.

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ülke bu durumdayken böyle şaka yapılır mı güzel kardeşim? Tamam kendi açından komik buluyor olabilirsin de çok da olumlu bir şaka değil. Yok bomba paniği falan... Şahsen beğenmedim, komik de bulmadım. Bence bir an önce formatını değiştirmelisin yaptığın şakaların.

Haklısın hocam da stok videosundan attım tamamen rastlantı. Ankara olaylarından önce çekmiştim. Yine de yorumun için teşekkürler :)

Böyle şakalar yapma hiç iyi değil burada komik olabilirsin ama orada insanlar senin hakkında öyle düşünmüyorlar.
Şaka kurbanları çoğu zaman şakacılar hakkında iyi düşünmez :)

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Zaten bombanın yakınlarındaysam kaçmanın bir manası olmadığından dolayı bombayı fırlatana, yani sana bi güzel girişirdim.Sonra şaka maka derdin fakat iş işten geçmiş olurdu.