''Param çok ama çok mutsuzum'' Notch

Jok

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bence Parası olanlarında Dostları olabilir, Fakat üstünlük olunca Sahte Dostlar çok olur. Mesela fakir olup fakat zeki veya yakışıklı olanlar var, onların dostlarıda onları o yüzden seviyordur. Yada öyle görünmeye çalışıyordur. Gerçek dost yoktur, Sizi o halinizle seven dost vardır. Yakışıklı bir kişinin yüzü yansa vb. yakışıklılığını kaybederse dostlarını da kaybeder. Fakat sizi her haliyle seven kişiler, ne olursa olsun Ailenizdir.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Zengin olmayı 3 ay tatili gibi düşünün; 9 ay boyunca tatilin gelmesini beklersiniz. Tatil olduktan birkaç hafta sonra ise sıkıntıdan patlarsınız, onun gibi

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben de artık hayatımın "Çok param olduğu için mutsuzum" dönemine geçmek istiyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EfePvp1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bizim Notch Minecraftı Parayla Satma Fikrini ZENGİNLİK! İçin Yapmıştır Ama Artık;
Notch Zengin Oldu Kaldı Halada Zengin Olmaya Devam Ediyor ve Yakında Triyonlarca Para Kazancak

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Daha önce de söylemiştim. Notch geliştiriciliği bırakarak kendi ipini kesti. Eğer bırakmasaydı bir amacı, bir hobisi ve bir işi olurdu. Notch istediği her şeyi elde edebildiğinden dolayı hayat ona zevk vermiyor. Çünkü bir hedefi yok. Bu hedefe gitmek için uğraş vermiyor. Bu da insanı ölümüne sıkar...

ProMert52

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fakirlik parası olmayana değil , çalışıp para kazanıp parayı yetiştiremeyene denir!