dariusun Q sunu nasıl yaptın adam dönüyormu?tmm listeye alıyorum, darius tamamen bittiğinde isteklere yönelip onları yapıcam.
dönse güzel olur mu yoksa dönmesin mi etrafında bıçak tarzı şeyler çıkıcak ve kan particle'ı olucak yani dönme gibi olucak fakat istersen yani güzel durursa adamı döndürebilirim galiba, belkide döndürme yokturdariusun Q sunu nasıl yaptın adam dönüyormu?
tamam efekler gayet şaşalı olucak emin olabilirsin, bu arada proje gayet güzel ilerliyor istek listelerine yakın bi zamanda geçip kahramanların büyüleri özellikleri vs. hepsi için video çekicem.etrafında çıkan efeklere bağlı eğer efektler çok güzelse gerek kalmaz fakat efektler göz alıcı değilse gerekebilir![]()
aslında çok basit nerdeyse bitti sayılır oyunu başlatma olayını hallettin mi geriye bi istek şampiyonlar kalıyor ve market düzenlemesi kalıyor birazda listener olayları o kadar sonrası zaten ufak tefek ayrıntılar, şuanda oyuna başlatma işini bitirsem plugin hazır oluyor, bitince spigotmc.org tan yaklaşık 10-20 dolara alabilirsinizHerkes okadar şey istiyoki adamı yapmaktan vazgeçiriceksiniz
Valla kardeş işin zor.
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
hepsini tamamen yapmayı planlıyorum fakat şuanda beta sürümü için 3 tane yeterlikaç tane karakter yapacaksın toplamda?
boss bar kısmında mesaj geçmesini yapıcam isteğe bağlı title olarak da geçebilir configten ayarlanıcak, plugin çok zorluyor bazen, tower nexus vs. git gide zorlaşıyor, sürekli takılsamda bi yerde, bi arkadaşa sorup çıkabiliyorum o işin içinden"An enemy has ben slain."
text. pac. olucak fakat şöyle itemlerin şekillerini pek değiştirmiycem dediğin gibi genelde ses için yapıcam, isteyen şekilleri değiştirebilir.texture packde yap bence yanında sesler olmazsa bir anlamı kalmaz bence...