Legends Of Heroes | League of Legends in Minecraft

The_Dark_Brawlers

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
etrafında çıkan efeklere bağlı eğer efektler çok güzelse gerek kalmaz fakat efektler göz alıcı değilse gerekebilir :)

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
etrafında çıkan efeklere bağlı eğer efektler çok güzelse gerek kalmaz fakat efektler göz alıcı değilse gerekebilir :)
tamam efekler gayet şaşalı olucak emin olabilirsin, bu arada proje gayet güzel ilerliyor istek listelerine yakın bi zamanda geçip kahramanların büyüleri özellikleri vs. hepsi için video çekicem.

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes okadar şey istiyoki adamı yapmaktan vazgeçiriceksiniz :D
Valla kardeş işin zor.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes okadar şey istiyoki adamı yapmaktan vazgeçiriceksiniz :D
Valla kardeş işin zor.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
aslında çok basit nerdeyse bitti sayılır oyunu başlatma olayını hallettin mi geriye bi istek şampiyonlar kalıyor ve market düzenlemesi kalıyor birazda listener olayları o kadar sonrası zaten ufak tefek ayrıntılar, şuanda oyuna başlatma işini bitirsem plugin hazır oluyor, bitince spigotmc.org tan yaklaşık 10-20 dolara alabilirsiniz :p

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kaç tane karakter yapacaksın toplamda?
hepsini tamamen yapmayı planlıyorum fakat şuanda beta sürümü için 3 tane yeterli

projedeki class'ların son durumu baya düzenledim:

sadece cumartesi ve pazar günleri uğraşabiliyorum uzun sürebilir bitmesi ama bu yarım kalmış mmorpg sunucularına benzemez bi plugine başladın mı illaki sonu gelir, elimden geldiğince plugini config editlemeden yapılması kanaatindeyim, kur oyna mantığını severim, oyun içinde bazı bölgeleri ayarlama dışında pek bişi olmıycak, şuanda tabela ile oyuna giriliyor ancak ilerde gui tabanlı bi sistem getirmeyi düşünüyorum.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"An enemy has ben slain."
boss bar kısmında mesaj geçmesini yapıcam isteğe bağlı title olarak da geçebilir configten ayarlanıcak, plugin çok zorluyor bazen, tower nexus vs. git gide zorlaşıyor, sürekli takılsamda bi yerde, bi arkadaşa sorup çıkabiliyorum o işin içinden :) yakın olmasa bile bitirmeyi çok istiyorum