NEI çalışmıyo yardım

tobe41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben modpack yaptım NEI yükledim fakat çalışmıyo minecraft'a girince modlarda gözüküyü mapa girincede altta yazıyo ama NEI'ı göremiyom

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
neiaddons ,
NEIIntergration
Ve NotEnoughItems
kurulu mu ? ayrıca modların sürümü ile forge sürümü ?

tobe41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

thebaros24

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
onların ne olduğunu bilmiyom öyle bişe yazmıyo ama ilk girdiğinde çalıştı kapatıp açınca bozuldu

indirdim yine çalışmıyo

nei nin çalışmama sebeplerinden bir taneside kullandığın sistemin dilinin Türkçe olmasından kaynaklanıyor yapman gereken tek şey kullandığın launcher de ayarlarında java parameters falan yazar oraya -Duser.language=en -Duser.country=en yazmandır düzelmezse özelden bana yaz daha ayrıntılı bir şekilde anlatırım

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun İçinde Modlarda Gözüküp Çantada Gözükmüyorsa O Tuşuna Basmayı Deneyebilirsin.İlk Yüklendiğinde Gözükmüyor.Diğer Yandan Hiç Açılmıyorsa NEI Son Günlerde Sıkıntılı Mecburen Crafting Guide Kullanıyorum :C

tobe41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun İçinde Modlarda Gözüküp Çantada Gözükmüyorsa O Tuşuna Basmayı Deneyebilirsin.İlk Yüklendiğinde Gözükmüyor.Diğer Yandan Hiç Açılmıyorsa NEI Son Günlerde Sıkıntılı Mecburen Crafting Guide Kullanıyorum :C
kaç kere denedim işe yaramadı

tobe41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dediğim Gibi NEI Sıkıntılı.Ben Kaç Gündür Technic Pack İçin Mod Pack Yapmaya Çabalıyordum Ama NEI Olmuyor Ve İnatla Crash Veriyor.NEI Olmayınca Tutulmaz Diye Hiç Yapmadım.
napalım ben de Crafting Guide kullancam artık inşallah düzeltmenin bi yolunu bulrum

nei nin çalışmama sebeplerinden bir taneside kullandığın sistemin dilinin Türkçe olmasından kaynaklanıyor yapman gereken tek şey kullandığın launcher de ayarlarında java parameters falan yazar oraya -Duser.language=en -Duser.country=en yazmandır düzelmezse özelden bana yaz daha ayrıntılı bir şekilde anlatırım
ben türkçe oynuyom nasıl yapmalıyım

thebaros24

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
napalım ben de Crafting Guide kullancam artık inşallah düzeltmenin bi yolunu bulrum

ben türkçe oynuyom nasıl yapmalıyım

oyunu türkçe oynıyabilirsin sadece nei nin ingilizce açılmasnı sağlıyor . dünyada ortak dil olarak ingilizce kabul edildiği için bütün diller (c# , c++ vb. ) şeyler ingilizce yazılmıştır...benim dediğim java parameters i yazıp girersen hata almazsın .

Dediğim Gibi NEI Sıkıntılı.Ben Kaç Gündür Technic Pack İçin Mod Pack Yapmaya Çabalıyordum Ama NEI Olmuyor Ve İnatla Crash Veriyor.NEI Olmayınca Tutulmaz Diye Hiç Yapmadım.

java parameters kullanırsan NEI açılır .

tobe41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar malesef çalıştıramadım bende modpack i sildim herkese yardımları için teşekkür ederim