Yapacağın espiriye güleyim 0.0Nei çalışmıyor?
Kim Dövüyo Beyler ?Nei çalışmıyor?
Ben -.- ....Kim Dövüyo Beyler ?
onların ne olduğunu bilmiyom öyle bişe yazmıyo ama ilk girdiğinde çalıştı kapatıp açınca bozulduneiaddons ,
NEIIntergration
Ve NotEnoughItems
kurulu mu ? ayrıca modların sürümü ile forge sürümü ?
indirdim yine çalışmıyoneiaddons ,
NEIIntergration
Ve NotEnoughItems
kurulu mu ? ayrıca modların sürümü ile forge sürümü ?
onların ne olduğunu bilmiyom öyle bişe yazmıyo ama ilk girdiğinde çalıştı kapatıp açınca bozuldu
indirdim yine çalışmıyo
kaç kere denedim işe yaramadıOyun İçinde Modlarda Gözüküp Çantada Gözükmüyorsa O Tuşuna Basmayı Deneyebilirsin.İlk Yüklendiğinde Gözükmüyor.Diğer Yandan Hiç Açılmıyorsa NEI Son Günlerde Sıkıntılı Mecburen Crafting Guide Kullanıyorum :C
Dediğim Gibi NEI Sıkıntılı.Ben Kaç Gündür Technic Pack İçin Mod Pack Yapmaya Çabalıyordum Ama NEI Olmuyor Ve İnatla Crash Veriyor.NEI Olmayınca Tutulmaz Diye Hiç Yapmadım.kaç kere denedim işe yaramadı
napalım ben de Crafting Guide kullancam artık inşallah düzeltmenin bi yolunu bulrumDediğim Gibi NEI Sıkıntılı.Ben Kaç Gündür Technic Pack İçin Mod Pack Yapmaya Çabalıyordum Ama NEI Olmuyor Ve İnatla Crash Veriyor.NEI Olmayınca Tutulmaz Diye Hiç Yapmadım.
ben türkçe oynuyom nasıl yapmalıyımnei nin çalışmama sebeplerinden bir taneside kullandığın sistemin dilinin Türkçe olmasından kaynaklanıyor yapman gereken tek şey kullandığın launcher de ayarlarında java parameters falan yazar oraya -Duser.language=en -Duser.country=en yazmandır düzelmezse özelden bana yaz daha ayrıntılı bir şekilde anlatırım
Türkçe oynaman oyuna girebildikten sonra bir şey değiştirmez normalde pc'si türkçe olan biri nei yüklediğinde Oyun AÇILMADAN crash verir...napalım ben de Crafting Guide kullancam artık inşallah düzeltmenin bi yolunu bulrum
ben türkçe oynuyom nasıl yapmalıyım
napalım ben de Crafting Guide kullancam artık inşallah düzeltmenin bi yolunu bulrum
ben türkçe oynuyom nasıl yapmalıyım
Dediğim Gibi NEI Sıkıntılı.Ben Kaç Gündür Technic Pack İçin Mod Pack Yapmaya Çabalıyordum Ama NEI Olmuyor Ve İnatla Crash Veriyor.NEI Olmayınca Tutulmaz Diye Hiç Yapmadım.