blade20090999
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İzlemeyen bin pişman
Animeye yeni başladım ilk animem 
Sonuna kadar haklısın, bir iki anime izleyip ben otaquyum diyerek dolaşıyorlar. İzleyecekseniz hobi olarak izleyinİzle fakat kendini çok kaptırma. Benim garezim animeye değil kendilerine otaku diyen çakma korelileredir. Allah onları şerrimden korusun.
İzle fakat kendini çok kaptırma. Benim garezim animeye değil kendilerine otaku diyen çakma korelileredir. Allah onları şerrimden korusun.
Sonuna kadar haklısın, bir iki anime izleyip ben otaquyum diyerek dolaşıyorlar. İzleyecekseniz hobi olarak izleyin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben hollow maskesi aldım caizmidir hocamDozunda kalın sıkıntısı olmaz. Arkadaşımın arkadaşında Bleach'den "Zabimaru" ve "Hyorinmaru" var. Mhawthor bilir...
Geçen bi adam vardı tokyo gholda bir maske alıp sokaklzrda dolaşcam diyodu.
Anmenin dozunu nasıl kaçırmazsınız:
Bleach Fanlarına:
1
Tokyo ghoul Fanlarına:
- "GETSUGA TENSHOUUU!!" Diye Sokakta bağırmayın...
- Hado Bakudo yapmayı denemeyin.
Genelde:
- Baş karakter olan Kaneki Ken'i Taklit etmeyin.
Bunlar bir animede dozaj kaçırmamanın yollarıdır.
- Animelerde geçen eşyaların sahtesini parayla almayın
- Henta.i izlemeyin ve sakın kötü yola sapmayın.
Bizim sınıftada iki tane var onlardan ne yazık ki. Sürekli japonca konuşmaya çalışıyorlar, Sasukeee diye anırıyorlar falan üzücü yaniGidiyorlar Naruto izliyorlar kendine otaku diyorlar çıldırıyorum,birde bunların kız versiyonları var, hepsini camdan aşağı atasım geliyor...
Ben olsam sınıf değiştirirdimBizim sınıftada iki tane var onlardan ne yazık ki. Sürekli japonca konuşmaya çalışıyorlar, Sasukeee diye anırıyorlar falan üzücü yani
Bizim sınıftada iki tane var onlardan ne yazık ki. Sürekli japonca konuşmaya çalışıyorlar, Sasukeee diye anırıyorlar falan üzücü yani