>|IceMC|< |16 Adet Rütbe|Kendimize Ozgu Boss Sistemi|IcePara|Kutular|1.8.X|

Server güzelmi ?

• Güzel sunucu.

• Yani şöyle böyle .

• Berbat bir sunucu.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Başarılı Bir Sunucu Tebrik Ederim.Dahada Gelişmek Üzere Sizlere Umutla Bakıyorum.

Build İYİ Gayet Güzel Herhangi Bir Sorun Olursa Yardım Lazımsa Skype DesWoodTr Veya Tel:(Ozelden Atarım.)
Teşekkurler ^^ Gelisecegiz emin olabilirsin ^^
Başarılı , tanımını koyamadığım eksikler var :D
Tesekkurler yorumun icin pek anlayamasamda ^^
Sunucuda AhmetMelihTr'nin değil, IceMc'nin havası olmalı. O paketten uzaklaşıp Kendi paketini oluşturmalısın.
Mesaj alinmistir ^^

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sunucu hakkında isteklerinizi yazar iseniz ilgileneceğiz ^^ Bugün Yumurta Eventi de var ! Kaçirma !

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
tabii ki gelicek ^^

0.2 Güncellemesi
Her saat ' i 10 geçe event yapılıyor artık. Örneğin sıradaki event 22:10 da . %2 Şans ile 10 adet Büyülü elma kazanabiliyorsunuz. Pazarlar bu gece yenileniyor. /warp pazar . Görevlere yeni görev ekleniyor. /Warp görev . Cumhuriyet bayramına özel VIP ler Pazar ' a kadar Indirime giriyor. Giriş tarihi 28 Ekim gecesi saat 00:00 da girecektir. Fiyatlari ise sunlar olacaktır.
VIP > 7 IcePara
MegaVIP > 16 IcePara
Ultravıp > 27 IcePara
IceVIP > 40 IcePara
Paket ler ise şöyle olacaktır.
Sarı Paket > 1 IcePara
Gri Paket > 7 IcePara
Mavi Paket > 10 IcePara
Yeşil Paket > 15 IcePara
Kırmızı Paket > 1 IcePara

olacaktır. IcePara ne der iseniz 1 TL ye alınan sunucu parası. Illa satın almanız gerekmez. Lapis Kazarak , Her ay olan event lere katılarak. Yumurta eventlerindeki yumurtaları toplayıp dönüştürerek vb. Yollar ile IcePara toplayabilirsiniz. 1 Kasım gecesi saat 00:00 da bitecektir indirimler. Iyi oyunlar , iyi forumlar. Destek için skype adresimiz > whykayratr

Son düzenleme:

furkan18074

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bosslar ayarlanmalı mesela hasbas bossunda 3 tane boss doguyor 1 tanesini kesince anında tekrar doğuyor bence böyle olmamalı bossu kesince 10-15-20 dk sonra tekrar doğmalı öbür türlü çok zor olur ^^
Vede Markette magma kremi,blaze tozu,mayalı örümcek gözü,şeker gibi şeyler koyulmalı ^^ Koyulmassa çok zor yapılır iksirler :(

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bosslar ayarlanmalı mesela hasbas bossunda 3 tane boss doguyor 1 tanesini kesince anında tekrar doğuyor bence böyle olmamalı bossu kesince 10-15-20 dk sonra tekrar doğmalı öbür türlü çok zor olur ^^
Vede Markette magma kremi,blaze tozu,mayalı örümcek gözü,şeker gibi şeyler koyulmalı ^^ Koyulmassa çok zor yapılır iksirler :(
Boss ları az önce ayarladım ^^ Marketi ise eve gelince ayarlayacagım .

ShirnkTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Helal olsun bilader 1 aydır sunucudayım az kişi olduğundada bırakmadım şu an sw dolup taşıyor halada bırakmayacağımıa eminim . Serverin kapanmayacağına eminim Kayra'ya güveniyorum bu konuda :D

Uzun lafın kısası server ve kurucusu sağlamdır.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Helal olsun bilader 1 aydır sunucudayım az kişi olduğundada bırakmadım şu an sw dolup taşıyor halada bırakmayacağımıa eminim . Serverin kapanmayacağına eminim Kayra'ya güveniyorum bu konuda :D

Uzun lafın kısası server ve kurucusu sağlamdır.
Teşekkürler sen olmasan ne yapacagim ben ^^

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

furkan18074

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuya neden backup atıldı o kadar emeğim gitti dün 10-15 tane p4 set yapmıştım :( :( :(

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya neden backup atıldı o kadar emeğim gitti dün 10-15 tane p4 set yapmıştım :( :( :(
Farkındayım dostum o yüzden dünden beri çalışıyorum sunucu üstünde .

Sunucu tekrar aktif ! Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun ! Telafi ve Bayram eventi ! Saatleri ...
18:00 dan itibaren eventler ;
Her saat başında itemin envanterinde.
18:00 da Maden Eventi ile açılış.
19:00 da Yumurta Eventi .
20:00 da PvP eventi.
21:00 da Labirent Eventi.
22:00 da Kurucu Nerede Eventi.
23:00 VIP Çekilişi ile de bitiş yapacagız.

EceMeryumSS

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Şahsen ben sunucudan memnunum. Sunucu hakkındaki düşüncelerimi, Server'e yeni katılacaklar için paylaşmak istedim. Kurucu ilgili, Server özellikleri, yapılan şeyler özgün. Özen gösterilerek, uğraşılarak yapılmış bir Server. Her sunucuda olduğu gibi hem iyi hem de bazı kötü yanları var Server'in. Siz buna iyi mi, kötü mü dersiniz bilmem, ama gelişmek, özellikle rütbe atlamak çok zor. Evet, lapis var, ama onunla bile söz konusu paraları kasmak bayağı bir zaman alıyor. Sunucu genel olarak gayet iyi. Kendine özgü özellikleri, (Rütbe, IcePara gibi. Ki onlarla VIP dahi alabiliyorsunuz.) çeşitli görevleri, mükkemmel olmasa da bence iyi bir buildleri var. Sunucuda her gün 3 event olmakta ve bugün, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir sürü event var. Yani bazen event günleri de olabiliyor. Gelelim VIP konusuna. Bir sunucudan VIP almak, biraz zordur. Sonuçta hepimizin aklında: Ya sunucu kapanırsa, ya dolandırılırsam gibi sorular var. Ancak ben şahsen denemiş olmasam da, dolandırılmayacağınızı söyleyebilirim. Ayrıca bu sunucunun kapanması gibi bir olasılık göremiyorum şu an. Yani, kısacası güvenebilirsiniz.
Sizlerin, bizim aramıza yeni katılacakların aklındaki soru işaretlerini silebilmişsem mutlu olurum. Daha sonra görüşmek üzere...

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şahsen ben sunucudan memnunum. Sunucu hakkındaki düşüncelerimi, Server'e yeni katılacaklar için paylaşmak istedim. Kurucu ilgili, Server özellikleri, yapılan şeyler özgün. Özen gösterilerek, uğraşılarak yapılmış bir Server. Her sunucuda olduğu gibi hem iyi hem de bazı kötü yanları var Server'in. Siz buna iyi mi, kötü mü dersiniz bilmem, ama gelişmek, özellikle rütbe atlamak çok zor. Evet, lapis var, ama onunla bile söz konusu paraları kasmak bayağı bir zaman alıyor. Sunucu genel olarak gayet iyi. Kendine özgü özellikleri, (Rütbe, IcePara gibi. Ki onlarla VIP dahi alabiliyorsunuz.) çeşitli görevleri, mükkemmel olmasa da bence iyi bir buildleri var. Sunucuda her gün 3 event olmakta ve bugün, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir sürü event var. Yani bazen event günleri de olabiliyor. Gelelim VIP konusuna. Bir sunucudan VIP almak, biraz zordur. Sonuçta hepimizin aklında: Ya sunucu kapanırsa, ya dolandırılırsam gibi sorular var. Ancak ben şahsen denemiş olmasam da, dolandırılmayacağınızı söyleyebilirim. Ayrıca bu sunucunun kapanması gibi bir olasılık göremiyorum şu an. Yani, kısacası güvenebilirsiniz.
Sizlerin, bizim aramıza yeni katılacakların aklındaki soru işaretlerini silebilmişsem mutlu olurum. Daha sonra görüşmek üzere...
Teşekkürler "Rehber ' im" ^^

Son 2 event kaldı . 23:00 da VIP Çekilisi var . Sunucunun slotu en yakın zamanda arttırılacaktır.