Şahsen ben sunucudan memnunum. Sunucu hakkındaki düşüncelerimi, Server'e yeni katılacaklar için paylaşmak istedim. Kurucu ilgili, Server özellikleri, yapılan şeyler özgün. Özen gösterilerek, uğraşılarak yapılmış bir Server. Her sunucuda olduğu gibi hem iyi hem de bazı kötü yanları var Server'in. Siz buna iyi mi, kötü mü dersiniz bilmem, ama gelişmek, özellikle rütbe atlamak çok zor. Evet, lapis var, ama onunla bile söz konusu paraları kasmak bayağı bir zaman alıyor. Sunucu genel olarak gayet iyi. Kendine özgü özellikleri, (Rütbe, IcePara gibi. Ki onlarla VIP dahi alabiliyorsunuz.) çeşitli görevleri, mükkemmel olmasa da bence iyi bir buildleri var. Sunucuda her gün 3 event olmakta ve bugün, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir sürü event var. Yani bazen event günleri de olabiliyor. Gelelim VIP konusuna. Bir sunucudan VIP almak, biraz zordur. Sonuçta hepimizin aklında: Ya sunucu kapanırsa, ya dolandırılırsam gibi sorular var. Ancak ben şahsen denemiş olmasam da, dolandırılmayacağınızı söyleyebilirim. Ayrıca bu sunucunun kapanması gibi bir olasılık göremiyorum şu an. Yani, kısacası güvenebilirsiniz.
Sizlerin, bizim aramıza yeni katılacakların aklındaki soru işaretlerini silebilmişsem mutlu olurum. Daha sonra görüşmek üzere...