League Of Legends

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben burda League Of Legends Konusu Açtım Ve Dotaya Felan Sapmayın Ve League Of Legends'de İlla Çocuklar Var Diye Kötü Gözükebilir Ama Babamız Yasındaki Adamlarda Oynuyor Ne Diyim

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben burda League Of Legends Konusu Açtım Ve Dotaya Felan Sapmayın Ve League Of Legends'de İlla Çocuklar Var Diye Kötü Gözükebilir Ama Babamız Yasındaki Adamlarda Oynuyor Ne Diyim
bizim islam tarihi hocamız derse 20-30 dk geç geliyor, pc odasına baktık lol oynuyor, geldi sınıfa neler yaptığını falan söylüyor :D kafa adam :p

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 lv'a kadar oynadığım oyun. Çok saçma,gereksiz bi oyun :c

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 lv'a kadar oynadığım oyun. Çok saçma,gereksiz bi oyun :c

Sent from my iPhone using Tapatalk
Oyunu tanıtmak için kadın karakterleri seks objesine dönüştürüp ergen tayfayı oyuna çekiyorlar :) O kadar çaresiz bir oyun ki... MOBA'nın yüz karası. Hadi oyun bir de MOBA olsa ona lafım yok. Karşı takımın taşıyıcı oyuncusunun farmını reddedemiyoruz. Oyunun 20.dakikasında her 2 taşıyıcı da mid game eşyalarına sahip olmuş oluyor. Gerisi de şans işine kalıyor :) Bir de pes etme var oyunda :) En çok ona güldüm. Comeback denen olayı yapamayacak kadar çaresiz oyuncuları, farmın sadece creep keserek yapıldığını sanan, GPM ve XPM gibi değerleri hesaba katmayan oyuncularla dolu bir ülkeye sahibiz :)

İşe yarar tek bir tarafı ise Dota'daki yeteneksiz tayfayı kendine çekmesi. Başka hiçbir işlevi yok gözümde. Oynayanları ve oynatanları aşağılaması da ayrı zevkli oluyor.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Oyunu tanıtmak için kadın karakterleri seks objesine dönüştürüp ergen tayfayı oyuna çekiyorlar :) O kadar çaresiz bir oyun ki... MOBA'nın yüz karası.
Kadın karakterleri öyle bir şeye ne zaman çevrildiğini gördün? hiçbir reklamda hiçbir kadın karakterde bu yoktur. Yok şunun dizleri açık yok bunun göğüsleri büyük... Klasik "yozlaştırılmış" Türk vatandaşı.

Hadi oyun bir de MOBA olsa ona lafım yok. Karşı takımın taşıyıcı oyuncusunun farmını reddedemiyoruz.
Evet reddedemiyoruz çünkü LoL'de bu denenmişti ve hiçbir oyuncu LoL için bu sistemin uyumlu olmadığını belirtti. Her şeye tek açıdan bakan arkadaşım.

Oyunun 20.dakikasında her 2 taşıyıcı da mid game eşyalarına sahip olmuş oluyor. Gerisi de şans işine kalıyor
Lol'de ortalama bir oyun 40 ile 70 dakika sürüyor acaba neden mid game eşyalarına sahipler?

Bir de pes etme var oyunda :) En çok ona güldüm. Comeback denen olayı yapamayacak kadar çaresiz oyuncuları, farmın sadece creep keserek yapıldığını sanan, GPM ve XPM gibi değerleri hesaba katmayan oyuncularla dolu bir ülkeye sahibiz :)
Bir oyunu oyuncularından dolayı yargılaman... İşte bende en çok buna güldüm. Oyunun mekanikleri bazı insanlar için fazla zorlu ama onlar Lol'e devam ediyor çünkü oyunda sevdikleri bir şeyler buluyorlar ve zamanla öğreniyorlar ya da rage quit yapıyorlar.

Belkide o egonu alıp Lol konusundan bir Dota konusuna geçirmen gerek çünkü sen bu egoyla yazmaya devam ettikçe küçük düşmeye devam ediceksin.
Bak ben hiç Dota'yı eleştiriyormuyum? Eleştirmiyorum çünkü Dota'yı eleştirebilecek kadar Moba oyunu yapmadım. Peki sen Lol'ü eleştirmek için kaç tane oyun yaptın? Kaç tane mekanik hazırladın? Öyle klavye arkasından laf atmak kolay tabi ":)"

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunda her şey metaya bakıyor 5-6 kişi dışında hiçkimsenin farklı bir şey denediğini görmedim.Bu yanı oyunun çok can sıkıcı bide farklı bir şey deneyince herkesden küfür yiyorsun.

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Dönmüş olabilir ama dediğimi kabullenmem lazım çünkü oyunda olan bu.
Bak oyun hep değişiyor ve farklı şeyler deniyememenin tek sebebide sadece kendinden dolayıdır yoksa yüzlerce şey deniyebilirsin oyunda. Küfüredenleride sustur, blokla bu kadar basit. Ayrıca konuyu saptırmak forum kurallarına aykırıdır.

En iyi cevaplar
0
Dönmüş olabilir ama dediğimi kabullenmem lazım çünkü oyunda olan bu.
o sövme olayı hangi elo da oynadığınıza bağlı yani bir nevi hak ettiğiniz yerdesiniz mesela hayatımda sadece 2-3 defa bu heroyu oynadım 20 dakika önce oynadığım maçta üstelik dereceli maçta 2/10/11 gittim ama kimse sövmedi sadece son tf de iş yapabildim ondan sonra da maç bitti zaten

PwParadox

En iyi cevaplar
0
o sövme olayı hangi elo da oynadığınıza bağlı yani bir nevi hak ettiğiniz yerdesiniz mesela hayatımda sadece 2-3 defa bu heroyu oynadım 20 dakika önce oynadığım maçta üstelik dereceli maçta 2/10/11 gittim ama kimse sövmedi sadece son tf de iş yapabildim ondan sonra da maç bitti zaten
O şampiyona bak ve PP'me bak illerminati konfirmed.

Son düzenleme:

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğin gibi arada demiyolar ama normal oyunda olanlar çoğunlukla bunlar.

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kadın karakterleri öyle bir şeye ne zaman çevrildiğini gördün? hiçbir reklamda hiçbir kadın karakterde bu yoktur. Yok şunun dizleri açık yok bunun göğüsleri büyük... Klasik "yozlaştırılmış" Türk vatandaşı.

Evet reddedemiyoruz çünkü LoL'de bu denenmişti ve hiçbir oyuncu LoL için bu sistemin uyumlu olmadığını belirtti. Her şeye tek açıdan bakan arkadaşım.

Lol'de ortalama bir oyun 40 ile 70 dakika sürüyor acaba neden mid game eşyalarına sahipler?

Bir oyunu oyuncularından dolayı yargılaman... İşte bende en çok buna güldüm. Oyunun mekanikleri bazı insanlar için fazla zorlu ama onlar Lol'e devam ediyor çünkü oyunda sevdikleri bir şeyler buluyorlar ve zamanla öğreniyorlar ya da rage quit yapıyorlar.

Belkide o egonu alıp Lol konusundan bir Dota konusuna geçirmen gerek çünkü sen bu egoyla yazmaya devam ettikçe küçük düşmeye devam ediceksin.
Bak ben hiç Dota'yı eleştiriyormuyum? Eleştirmiyorum çünkü Dota'yı eleştirebilecek kadar Moba oyunu yapmadım. Peki sen Lol'ü eleştirmek için kaç tane oyun yaptın? Kaç tane mekanik hazırladın? Öyle klavye arkasından laf atmak kolay tabi ":)"
Cahilliğinle bir kaç şey daha yazmışsın. Seni tartışmada yenemem ama biraz daha zorlayayım.

Oyundaki kadın hero (sizin deyişinizle şampiyon) ların ücretli kozmetik eşyalarına bak bakayım bir ? Bunları tanıtmak için açık saçık resimler kullanılmış. Örnek verirsem... Google Görsellere "Arcade miss fortune" yazmayı dene. Oyun içinde bu belli olmayabilir fakat bunlar kozmetik eşyanın tanıtım resminde yer alıyor ve ergenleri oyuna çekiyor. Sonra diyorsunuz ki "Lol dotadan daha iyi bir kere çünkü 10 kat daha fazla oyuncusu var hıh"

Daha farm reddetmenin tümleç anlamını bilmiyorsun ve bu gerçekten üzücü. Senin oynadığını oyunda taşıyıcı bir heroyu isteseniz de "farmından edemezsiniz". Çünkü LoL de ölünce altın gitme gibi bir durum yok. Güvenilir altın, güvenilmez altın nedir diye sorsam aval aval bakarsın :)

Ayrıca oynadığın oyun yol geçen hanı gibi. Adamlar fırsat bulduklarında hero ekliyorlar. Tabii bu hero oyuna uyumlu mu, nerf yemesi lazım mı, bufflanması lazım mı, dengeyi bozdu mu falan hiç böyle bir düşünce yok :) Sende de yok tabii. Sen ne anlarsın ki dengeden :) Early game de initiator olduğu halde sürekli farm yapan tiplerdensin galiba.

Jungle olayı oyununuzla birleşmiş resmen. Neredeyse her oyunda mutlaka bir tane jungler oluyor. Ve support olduğu halde item kasmak zorundasın lol oyununda. Supportun işi eşya kasmak değil hard carrynin kasmasına yardımcı olmaktır. Ve eşyası olmadığı halde oyunun kritik yerlerinde yardımcı olabilmektir Supportluk. Ve gece gündüz olayı da yok. Early game de herkes farm kesilir lol oyununda. Smoke gibi taktiksel eşyalar yok tabii :) Herkes lanesine gider kasar başka yapacak bir şey. Tabii sizin oyun bunları hesaba katmayan strateji yoksunu bir oyun işte.

Ve Dota'yı istesen de eleştiremezsin.

Eğer konuyu saptırma kuralları ihlal ediyorsun diyeceksen ben kural tanımayan bir insanım ve umurumda olmaz.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cahilliğinle bir kaç şey daha yazmışsın. Seni tartışmada yenemem ama biraz daha zorlayayım.

Oyundaki kadın hero (sizin deyişinizle şampiyon) ların ücretli kozmetik eşyalarına bak bakayım bir ? Bunları tanıtmak için açık saçık resimler kullanılmış. Örnek verirsem... Google Görsellere "Arcade miss fortune" yazmayı dene. Oyun içinde bu belli olmayabilir fakat bunlar kozmetik eşyanın tanıtım resminde yer alıyor ve ergenleri oyuna çekiyor. Sonra diyorsunuz ki "Lol dotadan daha iyi bir kere çünkü 10 kat daha fazla oyuncusu var hıh"

Daha farm reddetmenin tümleç anlamını bilmiyorsun ve bu gerçekten üzücü. Senin oynadığını oyunda taşıyıcı bir heroyu isteseniz de "farmından edemezsiniz". Çünkü LoL de ölünce altın gitme gibi bir durum yok. Güvenilir altın, güvenilmez altın nedir diye sorsam aval aval bakarsın :)

Ayrıca oynadığın oyun yol geçen hanı gibi. Adamlar fırsat bulduklarında hero ekliyorlar. Tabii bu hero oyuna uyumlu mu, nerf yemesi lazım mı, bufflanması lazım mı, dengeyi bozdu mu falan hiç böyle bir düşünce yok :) Sende de yok tabii. Sen ne anlarsın ki dengeden :) Early game de initiator olduğu halde sürekli farm yapan tiplerdensin galiba.

Jungle olayı oyununuzla birleşmiş resmen. Neredeyse her oyunda mutlaka bir tane jungler oluyor. Ve support olduğu halde item kasmak zorundasın lol oyununda. Supportun işi eşya kasmak değil hard carrynin kasmasına yardımcı olmaktır. Ve eşyası olmadığı halde oyunun kritik yerlerinde yardımcı olabilmektir Supportluk. Ve gece gündüz olayı da yok. Early game de herkes farm kesilir lol oyununda. Smoke gibi taktiksel eşyalar yok tabii :) Herkes lanesine gider kasar başka yapacak bir şey. Tabii sizin oyun bunları hesaba katmayan strateji yoksunu bir oyun işte.

Ve Dota'yı istesen de eleştiremezsin.

Eğer konuyu saptırma kuralları ihlal ediyorsun diyeceksen ben kural tanımayan bir insanım ve umurumda olmaz.
ben dota ile lol'ü tek kelime ile açıklıyorum,
dota: advanced
lol: simple
ve ben dota oynadığımda daha oyunu kavramaya yeni alışmışken oyun bitiyor, lolde ise her şey hazır kolay ve sadece yapman gereken minyon kes şampiyon kes arasıra boss kes, dota ise farklı bir kere çok büyük bi haritası var(dı) şimdi nasıl bilmiyorum, bana göre lol daha iyi geliyor, dotada ilk oynamaya başlayınca hiç bişi anlamamıştım bi bölüme giriyim dedim önüme belki 100 tane şampiyon geldi hangi birini seçeceğimi anlıyamadım, bence yakın dövüş ninjalı bişi seçtim dota gerçekten kalita olarak lolden yüksek ancak oyuna yılına vermen gerekiyor karakterlerin hepsini tanımak için hepsini oynamam benim için şart, lolde ise haftalık galiba 7 tane bendede 3-4 tane karakter vardı bunlarla hep aynı şeyi yapıp duruyordum fakat bi yenip bi yeniliyordum, sonra lolde sürekli aynı şeyi yaptığımı fark edince ki sürekli ashe ile oynayabiliyordum diğer karakterleri 3-4 defa arda arda seçsemde oynasamda iç bir zaman ashe ve sheen(tank ninjaydı galiba)'in ötesine geçemiyordum bende oyunu sildim, sonra dota yükledim oyuna başladığımda çok karmeaşık gelmişti oyunu sırf kamerayı karaktere oto odaklamayı yapamadım diye sildiğimi hatırlıyorum, sonra bida yükledim o zamanlar 14gb'tı dota şimdi optimize ettiler galiba, çok gelişmiş karmaşık stratejileri vardı ve oyunları lol'den uzun sürüyordu, karakterleri yavaştı hızlı bi oyun değildi yani, cod gibi her şey anında gerçekleşmiyordu bi yere varmak uzun sürüyordu ve oyunda birçok terim vardı, lolde ise oyuna girdiğin gibi oyun başlıyor 1dk içinde tüm şampiyonların tek tek öldüğünü görebilirsin, küleler hemen patlıyor stratejide aynı şekilde çok basit basit derken belli başlı stratejiler dışında gerisi fos oluyordu, saklanarak vurma direk dalma ful savunma bunun gibi şeylelr belki kule altı stratejisi falan filan, çok az lolde ve kolay anlaşılır, bence lolün daha çok oynanma sebebi özelliği ile alakalı "simple" (lol daha çok oynanıyor dedikleri için dedim yoksa lolü kaç kişi oynuyor bilmiyorum) dota ise "advanced" daha zeki ve entellektül insanlar için bence, yani karmaşık olaylar oluyor ama dotadaki şampiyon çıkınca onu yönetme olayını sevdim güzel bi mantık.

hepsini illaki okumamışsındır benim kanaatim dota daha çok sabırlı zeki insanlara hitap ediyor lol ise sabırsız insanlara ve zekasını boş işlere kullanan insanlar hitap ediyor.

bence önce java > minecraft > dota > lol.