eklenti
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
ne hoşturki java çok basitJava bilsem yardım ederdim seve seve
arkadaşlar plugini tekrardan sitemini kodluyorum çok hatam olduğunu gördüm bu sefer temkinli bi şekilde kodu yazıp düzenli bi şekilde yazmayı düşünüyorum, bu sefer sistemleri bitirebilirim gibime geliyor, sistemler bi bitsin şampiyonlar ve büyülerine bi başlıyım o zaman beta alpha vs. test sunucusu için bi arkadaşla konuşmanın vakti gelmiş olur
evet arkadaşlar bugün 2-3 saat uğraş sonucunda 1 aydır çözemediğim kritik bugu çözdüm plugini betaya koymam 1-2 ay erkene alınmış gibi bişi oldu çok erken bitirebilme ihtimalim var, bu çözüdüğüm sorun her yazdığım yerde bug yapıyordu ve uzun 1 ayın ardından çözdüm sistem bitti menüler listenerler kaldı gerisi şampiyon ve skill'ler. beklemede kalın.
class'lar esmini güncelledim öncekinden 5-6 tane daha fazla class var, gitgide büyüyor dosyanın boyutu an itibari ile tam 70kb oldu, plugini sürümü 0.010c'ye yükseldi.
v0.021a:
listener paketine tüm listenerları ayrı class'lar olarak tek tek koydu:
envanter buglarının çoğunu düzelttim,
engine buglarını düzeldi,
pluginin boyutu 96kb oldu.
en yakın zamanda 0.1a alpha sürümünü çıkartıcam yakın bi zamanda.
beyler şuanda hashmap'lar ile alakalı çok önemli bi sıkıntım var onu çözünce ufak tefek şeyleri hallettim mi karakterler ve skill'lerine geçiyorum az sabredin bu 5 günlük tatilde çok ilerledim normalde 1 gün yapıyordum haftada 1-2 aylık olayı hallettim sayılır bu 5 taitilde.