Legends Of Heroes | League of Legends in Minecraft

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java bilsem yardım ederdim seve seve
ne hoşturki java çok basit :)

arkadaşlar plugini tekrardan sitemini kodluyorum çok hatam olduğunu gördüm bu sefer temkinli bi şekilde kodu yazıp düzenli bi şekilde yazmayı düşünüyorum, bu sefer sistemleri bitirebilirim gibime geliyor, sistemler bi bitsin şampiyonlar ve büyülerine bi başlıyım o zaman beta alpha vs. test sunucusu için bi arkadaşla konuşmanın vakti gelmiş olur :)

evet arkadaşlar bugün 2-3 saat uğraş sonucunda 1 aydır çözemediğim kritik bugu çözdüm plugini betaya koymam 1-2 ay erkene alınmış gibi bişi oldu çok erken bitirebilme ihtimalim var, bu çözüdüğüm sorun her yazdığım yerde bug yapıyordu ve uzun 1 ayın ardından çözdüm sistem bitti menüler listenerler kaldı gerisi şampiyon ve skill'ler. beklemede kalın.

class'lar esmini güncelledim öncekinden 5-6 tane daha fazla class var, gitgide büyüyor dosyanın boyutu an itibari ile tam 70kb oldu, plugini sürümü 0.010c'ye yükseldi.

v0.021a:
listener paketine tüm listenerları ayrı class'lar olarak tek tek koydu:

envanter buglarının çoğunu düzelttim,
engine buglarını düzeldi,
pluginin boyutu 96kb oldu.

en yakın zamanda 0.1a alpha sürümünü çıkartıcam yakın bi zamanda.

beyler şuanda hashmap'lar ile alakalı çok önemli bi sıkıntım var onu çözünce ufak tefek şeyleri hallettim mi karakterler ve skill'lerine geçiyorum az sabredin bu 5 günlük tatilde çok ilerledim normalde 1 gün yapıyordum haftada 1-2 aylık olayı hallettim sayılır bu 5 taitilde.

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sürüm adlarını nasıl koyuyorsunuz çok merak ettim...
Misal 0.10c 0.5alpha

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
açık olmuyorsun hiç?
bazen açıyorum o anıda yakalarsın artık :) yarında açığım sonra bida cumartesi girerim, sen yine ekle

Misal 0.10c 0.5alpha
güzel gözüküyor ve biraz alttan başladım yani 0.1 yaparsam olmazdı biraz düşükten aldım 0.001 maakuldü çünkü çok fazla sbug, şampiyon, skill var ondan dolayı her update'te yükseltiyorum :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Misal 0.10c 0.5alpha
Oyundan oyuna değişmektedir bu sistem.
Minecraftda 1. hafta 2. hafta 1. ay 2. ay diye gidiyor diye biliyorum. Lolde de böyle bir sistem var diye biliyorum ancak lol her hafta değil de her ay güncelleniyor.

bazen açıyorum o anıda yakalarsın artık :) yarında açığım sonra bida cumartesi girerim, sen yine ekle

güzel gözüküyor ve biraz alttan başladım yani 0.1 yaparsam olmazdı biraz düşükten aldım 0.001 maakuldü çünkü çok fazla sbug, şampiyon, skill var ondan dolayı her update'te yükseltiyorum :)
Sende bu sistemi kullanabilirsin.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyundan oyuna değişmektedir bu sistem.
Minecraftda 1. hafta 2. hafta 1. ay 2. ay diye gidiyor diye biliyorum. Lolde de böyle bir sistem var diye biliyorum ancak lol her hafta değil de her ay güncelleniyor.

Sende bu sistemi kullanabilirsin.
şimdilik gerek yok şuanda daha önemli işler var :D

0.033b beta sürümüne yükselmiştir arkadaşlar, birçok bugu çözmekle beraberinde hashmap sorunsalınıda yok ettim, yani hashmap'ler artık kaydediliyor, 0.039a sürümüne ise hashmap'leri yüklemeyi yapıcam ve birazda bug çözüp bugünü kapatıcam.

The_Dark_Brawlers

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şimdilik gerek yok şuanda daha önemli işler var :D

0.033b beta sürümüne yükselmiştir arkadaşlar, birçok bugu çözmekle beraberinde hashmap sorunsalınıda yok ettim, yani hashmap'ler artık kaydediliyor, 0.039a sürümüne ise hashmap'leri yüklemeyi yapıcam ve birazda bug çözüp bugünü kapatıcam.
ve hala skype açmanı bekliyorum