Paranormal Olaylar Hakkında :/

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşadım iki kere.
3 tane insan dışı varlık gördüm sonra ışık açınca kayboldu,
diğerinde 2 tane ışık gittikçe büyüdü yaklaştı (gökyüzünde*) ve birden kaybolmuştu.
____
Ne kadar inanırsınız bilmiyorum fakat yaşadım ki bence benim hayal gücüm olduğuna inanıyorum.
Böyle bir şey olması imkansız diye düşünüyorum fakat ilgiyle bakıyorum ya. Olaylar felan önceden ne kadar çok ilgilenirdim.
Hayal gücüm baya geniş ve bazen korkmaya başladığımda paranoyak oluyorum arkama bakıp bakıp duruyorum stres yaşıyorum ağlayasım geliyor ve birden ilginç sesler duyuyorum, ayriyetten zaten arada bir gözüm kararıyor ve değişik ışıklar görüyorum felan. Tabii ki bu bence psikolojik bir hastalık. Psikolojimin bozuk olduğunu baştan beri biliyordum zaten.

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Gece uyurken üst kattan gelen misket sesi paranormal olay sayılır mı?

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Üşeniyorum şimdi yazmaya... :p

1- 3-4 yıl önce balkona çıktım. Dışarı baktığımda Daire biçiminde bir şey duruyordu.

Bunun gövdesiz halini düşün:
(Sadece ışıkları)
İşte ben bunu gördüm.

2- Bi ara lavaboya gittim çıktığımda 2 kırmızı göz bana bakiğrdi.
(şaka değildir)

Yaşadım iki kere.
diğerinde 2 tane ışık gittikçe büyüdü yaklaştı (gökyüzünde*) ve birden kaybolmuştu.
____
Ne kadar inanırsınız bilmiyorum fakat yaşadım ki bence benim hayal gücüm olduğuna inanıyorum.
Böyle bir şey olması imkansız diye düşünüyorum fakat ilgiyle bakıyorum ya. Olaylar felan önceden ne kadar çok ilgilenirdim.
Hayal gücüm baya geniş ve bazen korkmaya başladığımda paranoyak oluyorum arkama bakıp bakıp duruyorum stres yaşıyorum ağlayasım geliyor ve birden ilginç sesler duyuyorum, ayriyetten zaten arada bir gözüm kararıyor ve değişik ışıklar görüyorum felan. Tabii ki bu bence psikolojik bir hastalık. Psikolojimin bozuk olduğunu baştan beri biliyordum zaten.

Gece uyurken üst kattan gelen misket sesi paranormal olay sayılır mı?

1 tane yaşadım ama inanmıyorum.
Çocukken gece tuvaletim gelmiş, ışıkları açıp tuvalete girdim. Kapıyı da kapatmaz olaydım, kapatınca birden ışıklar mavi olup ampul patladı, sonra tuvaletten bir yerim bir şeyli bağıra bağıra çıkmışım ama geri döndüğümüzde ışıklar normal yanıyordu ve ampul de sapasağlamdı...

3 Kulfu 1 Elham okuyun hiçbir şey kalmaz.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Yaşadım iki kere.
____

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
He şu ışık olayları genelde gozde bulunan proteinlerin tepkimeye girmesi sonucu olur genelde açlıktan kaynaklanir benzeride havada ucan solucanlardir
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsan kendine istediği şeyi sürekli düşünerek,istediği şey sanki varmışçasına davranırsa insan psikolojiside buna uyum sağlar. (Kısaca insan kendine istediği her şeyi inandırabilir).

İkinci olarak bir yere uzun süre bakınca o yerde deformasyonların oluşması tamamen psikolojik,uzun bir süreden sonra beyinin algısı geçici olarak bozuluyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk