- En iyi cevaplar
- 1
Nyan cat' i İnkar ediyosun ??
Kéd1 Uzæydæ Néfés Alæb1l1y0r zætén..![]()
ne çabuk unuttun
Nyan cat' i İnkar ediyosun ??
Kéd1 Uzæydæ Néfés Alæb1l1y0r zætén..![]()
ne çabuk unuttun
ula harbi fişeqsin haa xdéééééééKéd1 Uzæydæ Néfés Alæb1l1y0r zætén..
Yıldızlar çarpışığoula gök deliniiğ
Binanın tesisatından kaynaklanıyor diye biliyorum.Gece uyurken üst kattan gelen misket sesi paranormal olay sayılır mı?
affetmedi bende gruptan çıktım
Üşeniyorum şimdi yazmaya...
1- 3-4 yıl önce balkona çıktım. Dışarı baktığımda Daire biçiminde bir şey duruyordu.
Bunun gövdesiz halini düşün:
(Sadece ışıkları)
İşte ben bunu gördüm.
![]()
2- Bi ara lavaboya gittim çıktığımda 2 kırmızı göz bana bakiğrdi.
(şaka değildir)
Yaşadım iki kere.
3 tane insan dışı varlık gördüm sonra ışık açınca kayboldu,
diğerinde 2 tane ışık gittikçe büyüdü yaklaştı (gökyüzünde*) ve birden kaybolmuştu.
____
Ne kadar inanırsınız bilmiyorum fakat yaşadım ki bence benim hayal gücüm olduğuna inanıyorum.
Böyle bir şey olması imkansız diye düşünüyorum fakat ilgiyle bakıyorum ya. Olaylar felan önceden ne kadar çok ilgilenirdim.
Hayal gücüm baya geniş ve bazen korkmaya başladığımda paranoyak oluyorum arkama bakıp bakıp duruyorum stres yaşıyorum ağlayasım geliyor ve birden ilginç sesler duyuyorum, ayriyetten zaten arada bir gözüm kararıyor ve değişik ışıklar görüyorum felan. Tabii ki bu bence psikolojik bir hastalık. Psikolojimin bozuk olduğunu baştan beri biliyordum zaten.
Çocukken gece tuvaletim gelmiş, ışıkları açıp tuvalete girdim. Kapıyı da kapatmaz olaydım, kapatınca birden ışıklar mavi olup ampul patladı, sonra tuvaletten bir yerim bir şeyli bağıra bağıra çıkmışım ama geri döndüğümüzde ışıklar normal yanıyordu ve ampul de sapasağlamdı...
Yaşadım iki kere.
3 tane insan dışı varlık gördüm sonra ışık açınca kayboldu,
diğerinde 2 tane ışık gittikçe büyüdü yaklaştı (gökyüzünde*) ve birden kaybolmuştu.
____
Ne kadar inanırsınız bilmiyorum fakat yaşadım ki bence benim hayal gücüm olduğuna inanıyorum.
Böyle bir şey olması imkansız diye düşünüyorum fakat ilgiyle bakıyorum ya. Olaylar felan önceden ne kadar çok ilgilenirdim.
Hayal gücüm baya geniş ve bazen korkmaya başladığımda paranoyak oluyorum arkama bakıp bakıp duruyorum stres yaşıyorum ağlayasım geliyor ve birden ilginç sesler duyuyorum, ayriyetten zaten arada bir gözüm kararıyor ve değişik ışıklar görüyorum felan. Tabii ki bu bence psikolojik bir hastalık. Psikolojimin bozuk olduğunu baştan beri biliyordum zaten.