32 Bitten 64Bite Nasıl Çevirilir [Yardım Edin]

ProJustPro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım 4Gb Ram'ı Olan Bilgasayarların 32Bitten 64Bite Çevrildiğini Söyledi Bende Merak Edip
Youtubede Araştırdım Fakat Birçok "Troll [Çocuk]" Bilgisayarı Pert Edicek Yanlış Bilgiler Vermiş Eğer Bileniniz Varsa
Yardım Edebilirmi Şimdiden Teşekkürler..

-4GB RAM (Kullanılabilir 3.25GB )
-32BİT İŞLETİM SİSTEMİ
-Windows 7 Professional
-Derecelendirme 3.0
-İşlemci Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 2.50 GHz

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
windows 8.1 güncelle bence 7 artık tarih oldu 8 fazlasıyla kullanılabilir ve hatasız. Birde herşeyi kendi başınıza halletmeye çalışımayın 10 20 tl ver yüklesin işte bilgisayarcı niye kasıyosunki

ProJustPro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
windows 8.1 güncelle bence 7 artık tarih oldu 8 fazlasıyla kullanılabilir ve hatasız. Birde herşeyi kendi başınıza halletmeye çalışımayın 10 20 tl ver yüklesin işte bilgisayarcı niye kasıyosunki
8.1 Windows 7Den Güncelleniyormu Bedavaya Ve Bilgisayara Etkisi Oluyormu Hız Açısından Çünkü Ben Pek Sevmiyorum 8.1
Eğer Bilen Çıkmassa Zaten Bilgisayarcıya Vericem

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
işmemcin biti destekliyor ise 64 bit'lik işletim sistemi indirebilirsin, bu fiziksel birseydir yazılımsal olarak değiştiremezsin.
Yani.. Olmaz.

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
kardeşim c de windows var giriyosun ona orda system32 diye bi dosya var tmm ı onu siliyosun yeni bi klasör açıyosun adını system 64 koyyuson pc yi kapatıp açıyosun oluyo bende böle 64 bit yapmıştım eski bilgisayarımı

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
biraz öle oluyor tabi ama
işe yarıyor açabilirsen :D

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
32 bit den 64 bite mi çevirmek ne saçma bişe bu kardeşim pc oluşturulurken zaten belirleniyor bu bir sistem dosyası deilki sen yeni bitane indirip onun yerine koyasın ha değişiyordur belki onu bilemem ama elbet bir yerde patlak verir.

ProJustPro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
32 bit den 64 bite mi çevirmek ne saçma bişe bu kardeşim pc oluşturulurken zaten belirleniyor bu bir sistem dosyası deilki sen yeni bitane indirip onun yerine koyasın ha değişiyordur belki onu bilemem ama elbet bir yerde patlak verir.
arkadaşım söylediğinden öyle düşünmeye başladım yoksa ben 64biti 120tl olan bi parça diye biliyordum

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
32 bit den 64 bite mi çevirmek ne saçma bişe bu kardeşim pc oluşturulurken zaten belirleniyor bu bir sistem dosyası deilki sen yen
arkadaşım söylediğinden öyle düşünmeye başladım yoksa ben 64biti 120tl olan bi parça diye biliyordum
Yabancı forumlarda araştırmanı tercih ederim ülkemizde malesef bu tür videoları paylaşan pek düzgün insan yok.

glyphll

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Format atarken 64 bit bi format cdsi kullancaksın/seçeneklerde 64 biti seçeceksin ? WOTOFOK

bilgekorol

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
32 bit işletim sisteminden 64 bite yükseltme yapamazsınız. Ancak bilgisayarınızın işlemcisi 64 bit özellikte ise sabit diski biçimlendirip birimlere ayırdıktan sonra 64 bit Windows 7 sürümünü yükleyebilirsiniz. Bilgisayarınızın 64 bit Windows sürümü çalıştırıp çalıştıramayacağını öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki dokümandan nasıl yapılacağı konusunda bilgi edinebilirsiniz.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.