SonSteve FRAGMAN | Efsane Geri Dönüyor!

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz başarasız buldum intro'nuzu , bi özet geçmek gerekirse ergenler yüzünü makyaj ve fotoşok programlarıyla bin türlü oynarlar ya ona benzemiş ,daha iyisini beklerdim.

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Server Hakkında bilgi verirmisn lapismi olacak lapisli olacaksa bu kadar zahmete gerek yok :) Zamanında Craftolojide Böyle başladı ama sonu :( üzücü bir durum

neyse tekrardan başarılar.

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Server Hakkında bilgi verirmisn lapismi olacak lapisli olacaksa bu kadar zahmete gerek yok :) Zamanında Craftolojide Böyle başladı ama sonu :( üzücü bir durum

Öncelikle teşekkür ederim craftoloji nasıl bir server hiç bilmiyorum ne girdim nede gördüm şimdi sizlerden duyuyorum sunucu lapisli olmıyacak sunucuda faction diye bir şey olmıyacak zaten biz sunucumuzu mineplex gibi oyunlar yapmayı planlıyoruz

Biraz başarasız buldum intro'nuzu , bi özet geçmek gerekirse ergenler yüzünü makyaj ve fotoşok programlarıyla bin türlü oynarlar ya ona benzemiş ,daha iyisini beklerdim.
Teşekkürler yeni filmin devamında daha iyi olacağına inanıyorum

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
video güzel olmuş son olarak web sitesi kuracakmisiniz
Öncelikle Mesajınız İçin Teşekkür Ederiz Web Sitesi Kurulacaktır Ve @DeathLight Tarafından Yapılmaktadır.
Yanlış Düşündünüz Galiba Sunucu Hub Olacaktır Ve Her Kitleye Uğraşmak İçin Güzel Oyunlar Eklenecektir.
Sunucu açılsında bir görelim bakalım efsane olucak mı olmucak mı ona kitle karar vericektir.
Üstelik birkaç yıldır mc online oynayan biri olarak sonsteve ne ara tutulduda efsane oldu bilmiş değilim. :)
@Yaman sizcede Sonsteve kapanmadan önce Mineplex, Hypixel veya Sonoyuncu gibi efsanemiydi? Gerçekten farklı, kaliteli bir sunucu ve binlerce oyuncuya ulaşan bir sunucu?
Çok Doğru Dediniz Sunucunun Efsane Olmasını Oyuncularımız Sağlayacaktır Fakat Serverin Gidişatı Ve Bizim Görüşlerimiz Efsane Olucağı Yönündedir.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sarmaşık ve kılıç Craftoliadan alıntı.Koyunlu Steve'i artık Google'da arattığınızda rahatlıkla bulursunuz.

Baştan bile alıntılara başlanmış.Asla değişmeyeceksin dimi Yaman?
Bu SonSteve'nin gelişmemiş halinin eski logosu idi. Artık kendilerine ait bir logo tasarladım artık o logoyu unutabilirsiniz.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tanıtım saçma olmuş şahsen,sunucunuzda temel sunucular barınacak ise (faction,skyblock,survival vs) bu tanıtım kullanılabilirdi,fakat minigames sunucusu için alakasız olmuş

Sent from my iPhone using Tapatalk