- En iyi cevaplar
- 0
5 Günlük saldırıdan sonra " BETA " olarak online.
5 Günlük saldırıdan sonra " BETA " olarak online.
Sağol kardeşimBu sefer kodladığım eklenti saldırıları %80 engelleyecek. Hali hazırla 12 çekirdekli bir canavar kullanıyorsun. Sorun yooh yoh
Güldürme beni , ben sana neden bot atayım ? Zaten 6 gündür aralıksız bot yiyorum serveri açamıyorum. Git başkaları ile uğraş beni deli etme . Tam 320 TL zarardayım zaten.Furkan beni güldürüyorsun güzelim. Amacın nedir bot atmakla ?
Benim sabrımımı test ediyorsun ?
![]()
![]()
![]()
Nasıl bukadar aşağılık olabiliyorsun ? Kanıt var ortada halen nasıl bunları diyebiliyorsun.Güldürme beni , ben sana neden bot atayım ? Zaten 6 gündür aralıksız bot yiyorum serveri açamıyorum. Git başkaları ile uğraş beni deli etme . Tam 320 TL zarardayım zaten.
Edit: Bilmiyorsan öğreteyim bu arada , proxy bot atıyorlarsa , senin modeminin ip sinden bile atabilir ... Bu kadar saçma suçlamalar yapmadan önce düşün birazcık. Geçen benim türkiye lokasyunun ip si ile proxy atıyordu şeref yoksunu . Gelmiş burda bana kanıt diye log atıyor .
Serverimiz online , yarın VIP çekilişi yapılabilir.
Konumu güncellediğin için teşekkür ederim , sana ( yav he he ) diyerek ömrümü 5 dakika uzatıyorum.Nasıl bukadar aşağılık olabiliyorsun ? Kanıt var ortada halen nasıl bunları diyebiliyorsun.
Proxy dedigin olay bir sunucu üzerindeki ip den gerçekleşir. Bana unio nun so nun ip siyle bot atsana görelim ?
Kimlerle muhattab oluyorsam. Suç bende anasını satayım çocukla çocuk olmicaksın abi gereken neyse onu yapıcaksın yani demi. Hayırlı işler umarım tekrar görürüm ondan sonra görüşürüz.Konumu güncellediğin için teşekkür ederim , sana ( yav he he ) diyerek ömrümü 5 dakika uzatıyorum.
[19:04:28] ' Gökhan : bak kardeşimKanıtın varmı? Bu işler skype alıp sövmekle olmuyor.