successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Furkan beni güldürüyorsun güzelim. Amacın nedir bot atmakla ?
Benim sabrımımı test ediyorsun ?

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Furkan beni güldürüyorsun güzelim. Amacın nedir bot atmakla ?
Benim sabrımımı test ediyorsun ?

Güldürme beni , ben sana neden bot atayım ? Zaten 6 gündür aralıksız bot yiyorum serveri açamıyorum. Git başkaları ile uğraş beni deli etme . Tam 320 TL zarardayım zaten.

Edit: Bilmiyorsan öğreteyim bu arada , proxy bot atıyorlarsa , senin modeminin ip sinden bile atabilir ... Bu kadar saçma suçlamalar yapmadan önce düşün birazcık. Geçen benim türkiye lokasyunun ip si ile proxy atıyordu şeref yoksunu . Gelmiş burda bana kanıt diye log atıyor .

Serverimiz online , yarın VIP çekilişi yapılabilir.

successed

En iyi cevaplar
0
Güldürme beni , ben sana neden bot atayım ? Zaten 6 gündür aralıksız bot yiyorum serveri açamıyorum. Git başkaları ile uğraş beni deli etme . Tam 320 TL zarardayım zaten.

Edit: Bilmiyorsan öğreteyim bu arada , proxy bot atıyorlarsa , senin modeminin ip sinden bile atabilir ... Bu kadar saçma suçlamalar yapmadan önce düşün birazcık. Geçen benim türkiye lokasyunun ip si ile proxy atıyordu şeref yoksunu . Gelmiş burda bana kanıt diye log atıyor .

Serverimiz online , yarın VIP çekilişi yapılabilir.
Nasıl bukadar aşağılık olabiliyorsun ? Kanıt var ortada halen nasıl bunları diyebiliyorsun.
Proxy dedigin olay bir sunucu üzerindeki ip den gerçekleşir. Bana unio nun so nun ip siyle bot atsana görelim ?

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Nasıl bukadar aşağılık olabiliyorsun ? Kanıt var ortada halen nasıl bunları diyebiliyorsun.
Proxy dedigin olay bir sunucu üzerindeki ip den gerçekleşir. Bana unio nun so nun ip siyle bot atsana görelim ?
Konumu güncellediğin için teşekkür ederim , sana ( yav he he ) diyerek ömrümü 5 dakika uzatıyorum.

successed

En iyi cevaplar
0
Konumu güncellediğin için teşekkür ederim , sana ( yav he he ) diyerek ömrümü 5 dakika uzatıyorum.
Kimlerle muhattab oluyorsam. Suç bende anasını satayım çocukla çocuk olmicaksın abi gereken neyse onu yapıcaksın yani demi. Hayırlı işler umarım tekrar görürüm ondan sonra görüşürüz.

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0
Kanıtın varmı? Bu işler skype alıp sövmekle olmuyor.
[19:04:28] ' Gökhan : bak kardeşim
[19:04:32] ' Gökhan : adamız
[19:04:34] ' Gökhan : küfür etti
[19:04:34] ' Gökhan : +
[19:04:35] ' Gökhan : sunucumda
[19:04:38] ' Gökhan : reklam attı
[19:04:39] ' Gökhan : 1 kere
[19:04:41] ' Gökhan : attım bot
[19:04:48] ' Gökhan : Allahın üzerine yemin ederim ki
[19:04:51] ' Gökhan : 1 kere.

Kanıt kardeş :)