Türkçeyi berbat derecede kötü kullandığın için olabilir mi ?Dünyada ilk kez :lav:lava:lav: doğan insan ünavını Turkler e veriyoruz
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ankete kötü oyunu kullananlara soruyom niye kötü oyu kullandınız açıklayın
Bu sana gelsinTürkçeyi berbat derecede kötü kullandığın için olabilir mi ?
Türkçe Yazım yanlışların çok , bir konu açıyorsun , önce güzel düzgün bakımlı bir yazı en önemlisidir...
Benim fikrim bu ve kötü oyunu kullandım...
Bu sana gelsin
![]()
Bide imam olucakweed yetiştirdim sardım içtim 10 numara geçmişti
Biz hala ElizabethKızıltaş ile güzel aydınlatma (lamba falan değil), modern ev, çiftlik, evime mööntar yavrusu koydum, kömür bloğunu çakmakla yakınca hiç sönmeyeceğini sanıp şömineye koydum.
Survivalda napiyim işte bir şey yapamadığım için creative açtım video izleyerek öğrendim survivalı.
Sendeki şans bende olsaYanlış hatırlamıyorsam benim gördüğüm ilk şey jockeydi bildiğin çaktıydı bana![]()
Baltayla madene inmek dafuq?Arkadaş oynarken iki dk ihtiyaç molası verdi bana kaldı bende baltayla madene indim.Öğrendiğine sevindin mi şimdi .s
Pixsel pixsel zaten bir şey anlaşılmıyor baltayı başka bir şey zannettimBaltayla madene inmek dafuq?![]()
Sihirli güçlerim beni yanıltmıyorsa zannettiğin şeyyyy biz kazmaPixsel pixsel zaten bir şey anlaşılmıyor baltayı başka bir şey zannettim![]()
Vauv sihirli güçlerine hayran kaldım .sSihirli güçlerim beni yanıltmıyorsa zannettiğin şeyyyy biz kazma![]()