Minecraft taaki ilk gününüz?

Konuyu Beğendinmi?

• İyi

Kullanılan: 9 32.1%
  • Muhteşem

Kullanılan: 5 17.9%
  • idare eder

Kullanılan: 2 7.1%
  • kötü

Kullanılan: 12 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    28

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
İlk oynadığımda oyunun optimizesi çok kötü idi felaket kasıyordu. Daha sonradan akıcı olmaya başladı oyun. O zamanlar çok sakin oynardım. Yatak gördüm oyunda o zaman hayatımı değiştirdi O_O

theugraky

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dünyada ilk kez :lav:lava:lav: doğan insan ünavını Turkler e veriyoruz :D
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ankete kötü oyunu kullananlara soruyom niye kötü oyu kullandınız açıklayın
Türkçeyi berbat derecede kötü kullandığın için olabilir mi ?
Türkçe Yazım yanlışların çok , bir konu açıyorsun , önce güzel düzgün bakımlı bir yazı en önemlisidir...
Benim fikrim bu ve kötü oyunu kullandım...

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kızıltaş ile güzel aydınlatma (lamba falan değil), modern ev, çiftlik, evime mööntar yavrusu koydum, kömür bloğunu çakmakla yakınca hiç sönmeyeceğini sanıp şömineye koydum.

Survivalda napiyim işte bir şey yapamadığım için creative açtım video izleyerek öğrendim survivalı.

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kızıltaş ile güzel aydınlatma (lamba falan değil), modern ev, çiftlik, evime mööntar yavrusu koydum, kömür bloğunu çakmakla yakınca hiç sönmeyeceğini sanıp şömineye koydum.

Survivalda napiyim işte bir şey yapamadığım için creative açtım video izleyerek öğrendim survivalı.
Biz hala Elizabeth :(

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Yanlış hatırlamıyorsam benim gördüğüm ilk şey jockeydi bildiğin çaktıydı bana :D

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Arkadaş oynarken iki dk ihtiyaç molası verdi bana kaldı bende baltayla madene indim.Öğrendiğine sevindin mi şimdi .s