Minecraft taaki ilk gününüz?

Konuyu Beğendinmi?

• İyi

Kullanılan: 9 32.1%
  • Muhteşem

Kullanılan: 5 17.9%
  • idare eder

Kullanılan: 2 7.1%
  • kötü

Kullanılan: 12 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    28

Emirhangg00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hikayem creative modda başlamıştı. Bir gün Emirhan, dağ bulmuştu, dağın içine efsanevi bir ev yapmıştı. Oraya köylülere hapis yapmıştı deliler gibi, bu da yetmezken köylüler bana kitap ver sana eşya vereyim diyorlardı, ben de kitaba güzel hikaye yazıp onlara veriyordu, okuyacaklar sanıyordu. Mööntarların ne olduğunu bilmiyordu ve onları tatlı hayvan diye bir odaya çiftlik yapmıştı. Sonra çöle çıkıp, köpeklerini alıp onlara camlı bir villa yapmıştı. Karlı biyoma gidip oyundaki bazı blokları test etmişti. Ahtapotlara da işkence yapıyordu. Sonra da bunları hatırladım da köylülere hapse atmak nedir ya :D
Survival modunda da karlı orman biyomundaydım dağa ev yapmıştım, ilk eşyalarımı yapmaya çalıştım zordu, tabi oyunun ilk gününde baya zorlandım iskeletle arkadaş olmaya filan çalıştım sonra kurt sürüsüne daldım hepsi öldürdü kayboldum. Başka bi yere ev yapmıştım hatta orda da yemek yapmaya çalışıyodum :D

Son düzenleme:

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk üç günüm sadece bir tahta kazma ile her şeyin yapılacağına inanmamla geçti.

ozzank

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşım öğrettiği için dümdüz yaratıcı modda başladım. Cam oda yapıp leopar evcilleştirmeye çalışıyordum

vicdum

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
İlk Günümde Yarım Saat Boyunca Nasıl Blok Kırılır Koyulur Öğrendim Sonra Gece Oldu Etrafta Yaratıklar Gördüm Bu Ne Lan Ne Halt Yiycem Ben Dedim.Sonrada Toprağı Kazıp İçine Girdim Ve Sabah Olmasını Bekledim :D
(Yarım Saat Çünkü Oyunu Tamamen Kendi Çabamla Çözdüm :D)