sevinemessin çünkü alakası yok malesefBununla alakalı internette hologram yazı yapma üzerine araştırırsan sevinirim![]()
Video mu atsam ?sevinemessin çünkü alakası yok malesef
Lütfen bilgisizce ve agresif şekilde yorum yapma. Hologram dediği oyun içi partiküllerden oluşan bir çeşit resim, yazı vs vs dir. Bu konu hakkında biraz araştırma yap ve bir dahakine cevap yazarken sakin ol.sevinemessin çünkü alakası yok malesef
koy bakalım link ama çok yüksek bir ihtimal aradığım şeyle alakası yokturVideo mu atsam ?
Ondan da ötesi hiçbir emek vermeden iş bulmaya çalışanlar var![]()
Aradığın şey nedir tam olarak öğrenme şansım var mı tatlı çocuk?koy bakalım link ama çok yüksek bir ihtimal aradığım şeyle alakası yoktur
konudan uzak cevap yazma delikanlı edebiyat forumu değil buraLütfen bilgisizce ve agresif şekilde yorum yapma. Hologram dediği oyun içi partiküllerden oluşan bir çeşit resim, yazı vs vs dir. Bu konu hakkında biraz araştırma yap ve bir dahakine cevap yazarken sakin ol.
şimdi kardeşim bak normal sitelere koyulan reklamlar acaba oyun içine veya servere girerken gösterilebilirmi onu merak ediyorumAradığın şey nedir tam olarak öğrenme şansım var mı tatlı çocuk?![]()
Hayır mümkün değil ya yazıyla ya da yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hologramlarla olabilir bir tek.şimdi kardeşim bak normal sitelere koyulan reklamlar acaba oyun içine veya servere girerken gösterilebilirmi onu merak ediyorum
Anlayana artıkHayır mümkün değil ya yazıyla ya da yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hologramlarla olabilir bir tek.
Arkadaşım ben senin gibileri çok gördüm.Burada İnsanları birbirine düşürerek konu açmayıpost kasmayın bilmiyosanız yorumda yapmayın pls
Dediğim gibi bunun bir yolu yok.post kasmayın bilmiyosanız yorumda yapmayın pls