merhaba arkadaşlar sadece pluginlerden anlayan bilgisi olan oyun içi reklam

SkyOnline

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar minecraft server içinde reklam vermek mükünmüdür mesela çerçeveye veya 1 8 de gelen bayraklara reklam koymak gibi örn google reklamları

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bununla alakalı internette hologram yazı yapma üzerine araştırırsan sevinirim :)

SkyOnline

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Lütfen bilgisizce ve agresif şekilde yorum yapma. Hologram dediği oyun içi partiküllerden oluşan bir çeşit resim, yazı vs vs dir. Bu konu hakkında biraz araştırma yap ve bir dahakine cevap yazarken sakin ol.
konudan uzak cevap yazma delikanlı edebiyat forumu değil bura

Aradığın şey nedir tam olarak öğrenme şansım var mı tatlı çocuk?:)
şimdi kardeşim bak normal sitelere koyulan reklamlar acaba oyun içine veya servere girerken gösterilebilirmi onu merak ediyorum

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Tartışma sezdim hafif bir şekilde o yüzden tartışma çıkarmayın lütfen
iyi forumlar :)

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
şimdi kardeşim bak normal sitelere koyulan reklamlar acaba oyun içine veya servere girerken gösterilebilirmi onu merak ediyorum
Hayır mümkün değil ya yazıyla ya da yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hologramlarla olabilir bir tek.

neden böylelerine yardım ediyorsam artık

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Mümkündür, google site harici minecraft sunucularında reklam verme olayını duymadım, ama özel reklam alarak oyunda herhangi bir şekilde verebilirsin.