Premium Türk Sunucusu Tutarmı

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Crackli Olması Bence Herkes İçin Güzel Olucak Sonuçta Crackli Olup Lapisi Sevmeyenlerde Var Bunlar + Oyuncu Kazandırır Ve Ayrı Bir Konu Olarakda Premium'u Herkes Alamayabilir Ama Oyun Oynamak Eğlenmek Onlarında Hakkı Yani Crackli Sunucu Açımı Her Yönden Avantajlı Bir Seçenek
Onun Dışında Hani Prison Serverler Olurya Birisi Emekdir Birisi OP Faction Olarak İki Tane Açabilirsin Emek Ve Lapisli Olup Bu Hem Senin Yararına Ve Tüm Herkesin Yararına Olacaktır

Pozekoi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Belkide haklısınız 3 Hafta beta olabilir, Sonra herkes için..
Crackli Olması Bence Herkes İçin Güzel Olucak Sonuçta Crackli Olup Lapisi Sevmeyenlerde Var Bunlar + Oyuncu Kazandırır Ve Ayrı Bir Konu Olarakda Premium'u Herkes Alamayabilir Ama Oyun Oynamak Eğlenmek Onlarında Hakkı Yani Crackli Sunucu Açımı Her Yönden Avantajlı Bir Seçenek
Onun Dışında Hani Prison Serverler Olurya Birisi Emekdir Birisi OP Faction Olarak İki Tane Açabilirsin Emek Ve Lapisli Olup Bu Hem Senin Yararına Ve Tüm Herkesin Yararına Olacaktır
Şöyle bir şey Söyliyim Reklam Degil Kesinlikle Yanlış Anlaşılmasın Bizim Sunucumuz Var Rpg Bölümünde Görebilirsin Onu Premium Olarak Açıcaz Ama Sadece Beta Olarak Çünkü Türkiyede Maxium 20 30 Kişi Girer Emeğin Boşa Gider.

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türklerin 70%'i crack ve bu yüzden bu durum sıkıntılı biraz. Ha ben gelirim mesela, hem lapis yok, hem de kaliteli insanlar. Kaliteli derken kestiğinde küfredip saçma hareketlerde bulunmayan tarzda kişiler. Veya hack/makro açmayan kişiler. Ama dediğim gibi Türkiye'de premium hesaba sahip çok az kişi var. Hem de sunucuda lapis olmayacak. İşte bu yüzden oyuncu sayın düşük olacaktır. Biraz alakasız olacak ama geçen bi videonun altında yorum gördüm baya ünlü bi youtuber'ın videosunun altında, birşeyler tartışılmış, birinin tartışmaya tartışmaya yazdığı şu: herkes senin gibi zengin değil herkes premium alamıyor *(anabacı küfür)* . Kimse ona premium niye yok dememiş. Ona bi laf atılmamış. Adamın tartışmadaki ilk mesajı. Tartışma makro konusu, premium ile alakası yok. Ama işte adam böyle diyor.
Bu arada yanlış anlaşmasın, crack olanlara sözüm yok, premium'lar kaliteli derken, orjinal hesabı olmayıp düzgün olan çok kişi var hiçbirini de yargılamıyorum, ben de eskiden orjinal hesaba sahip değildim. Ancak hesabı orjinal olanların çok azı saçma kişiler.
Yaa Ne Kadar Fakir Olduğumu Hatırlattın :(

SurviPRO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alt yani açarsak ele geçirilmiş hesap. İsteyenlere yüzlerce verebilirim.

R

Reloven

Ziyaretçi
La Bende Daha Mc Kaldırcak Ekran Kartı Yok :( )Format Atarken 1300 Tl Lik Ekran Kartını Yaktılar Şansıma Küseyim)
Sana bir şey Diyimmi Muhtemelen Yakmamışlardır Kartı Kendilerine Alıp Başka Kart Takmışlardır (: Aynısını Bana Yapmaya Calıstılar Bilgisayardan Anladıgım İçin Dava Ettim.

SurviPRO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Pozekoi authme ile siteden kayıtda eklemelisin. Yoksa alt ile bot saldırısı bile yapabilirler.