Teklenoji Tasarım

mertylol

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar
Arkadaşlar yarın Teklonoji Tasarım Dersimiz Var Ve De Benim Acil Bir İcat Bulup Power Point İle Okula Götürmem Gerek Yardımcı olabilen varmı :)

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
4 Yıl önce T.T hocamız bize birisinin otobüste uyurken kafasının sağa sola gitmemesi için yanındakini rahatsız etmemesi için kaska tuvalet pompası yapıştırmış. Bunu yap :D

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayakkabının arkasına çekmek için kullanabileceğimiz bir ip koy böylece hem çekçek derdinden kurtuluruz hemde parmağımız acımaz :S

Edit: İsmide çekmeçek olur :p bu konularda yaratıcıyımdır.

mertylol

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayakkabının arkasına çekmek için kullanabileceğimiz bir ip koy böylece hem çekçek derdinden kurtuluruz hemde parmağımız acımaz :S

Edit: İsmide çekmeçek olur :p bu konularda yaratıcıyımdır.
Senin Dediğin Şeylerden Var İsmini Bilmiyorum Ama :(
Bu Arada Gerçektende Çok Yaratıcısın Tebrikler :D

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin Dediğin Şeylerden Var İsmini Bilmiyorum Ama :(
Bu Arada Gerçektende Çok Yaratıcısın Tebrikler :D
Bir kaç fikir daha bazıları saçma olabilir yeni düşünüyorum ve olup olmadığını bilmiyorum...

-SonKaybolanKumanda; bu kumandanın arkasına bir ses sistemi bağlıyorsun ve kumandayı kaybettiğinde sesini açıp rahatça bulabilirsin.

-İnsanların masada yemek yerken birbirine bir şey uzatması sizi rahatsız ediyorsa masanın ortasında özel bir bölme yapın ve bu bölmenin özelliğide dönebilir olmasıdır böylece peçete, baharat vb eşyaları insanlar rahatça tek başına alabilecek.

Aklıma bunlar geldi... artık uyumam gerekiyor eğer daha erken görseydim daha düşünürdüm :I