batuhanmck
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar ben sunucuda olanların kafasını örnek: /online yazınca menü açılacak ve adamların kafası olucak. Bunu nasıl yapabilirim her yolu denedim bulamadım?
PHP:command /online: trigger: set {_num} to -1 open chest with 6 rows named "&a&lOnline listesi" to player loop all players: add 1 to {_num} format slot {_num} of player with player head named "&e&l%loop-player%" to close
format slot {_num} of player with loop-player's head named "&e&l%loop-player%" to close
Şunu denermisinKod:format slot {_num} of player with loop-player's head named "&e&l%loop-player%" to close
Sunucunun sürümü kaç?
Sunucunun sürümü kaç?
Bu özellik için sunucun 1.8 olmalı.
1.7.X - 1.8.X İstersen ip verebilirim özelden?
Bu özellik için sunucun 1.8 olmalı.
şu an çıkmam gerekiyor. Ve dediğim gibi: Sunucun 1.8 olmalı.Servere gelebilir misin oradan konuşalım? Müsaitsen tabi.
@Axel102 loop-player's skull ve skull of loop-player bu hata vermedi. Ama premium hesabım ile sunucuya giriş yapıyorum skinim gözükmüyor. /online yazınca kafam normal head şeklinde gözüküyor sebebi nedir?Kod:"%loop-player%"'s skullKod:loop-player's skullKod:skull of loop-player
@Axel102 loop-player's skull ve skull of loop-player bu hata vermedi. Ama premium hesabım ile sunucuya giriş yapıyorum skinim gözükmüyor. /online yazınca kafam normal head şeklinde gözüküyor sebebi nedir?
Onun için 1.8 destekliyo 1.7 ile yapılmaz@Axel102 loop-player's skull ve skull of loop-player bu hata vermedi. Ama premium hesabım ile sunucuya giriş yapıyorum skinim gözükmüyor. /online yazınca kafam normal head şeklinde gözüküyor sebebi nedir?
Edit: Skin sorununu çözdüm sunucuyu premium yaparak. Ama bu seferde /online yazınca hala normal kafa görünüyor?
Onun için 1.8 destekliyo 1.7 ile yapılmaz