Menüye kafa ekleme?

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben sunucuda olanların kafasını örnek: /online yazınca menü açılacak ve adamların kafası olucak. Bunu nasıl yapabilirim her yolu denedim bulamadım?

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
PHP:
command /online:
    trigger:
        set {_num} to -1
        open chest with 6 rows named "&a&lOnline listesi" to player
        loop all players:
            add 1 to {_num}
            format slot {_num} of player with player head named "&e&l%loop-player%" to close

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
PHP:
command /online:
    trigger:
        set {_num} to -1
        open chest with 6 rows named "&a&lOnline listesi" to player
        loop all players:
            add 1 to {_num}
            format slot {_num} of player with player head named "&e&l%loop-player%" to close

Sağol dostum. Tek sorun şu kaldı adamın skininde eklenmiyor kafalar.

@Rosenrot Cevap versen?

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
"%loop-player%"'s skull
Kod:
loop-player's skull
Kod:
skull of loop-player
@Axel102 loop-player's skull ve skull of loop-player bu hata vermedi. Ama premium hesabım ile sunucuya giriş yapıyorum skinim gözükmüyor. /online yazınca kafam normal head şeklinde gözüküyor sebebi nedir?

@Axel102 loop-player's skull ve skull of loop-player bu hata vermedi. Ama premium hesabım ile sunucuya giriş yapıyorum skinim gözükmüyor. /online yazınca kafam normal head şeklinde gözüküyor sebebi nedir?

Edit: Skin sorununu çözdüm sunucuyu premium yaparak. Ama bu seferde /online yazınca hala normal kafa görünüyor?

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6

Edit: Skin sorununu çözdüm sunucuyu premium yaparak. Ama bu seferde /online yazınca hala normal kafa görünüyor?
Onun için 1.8 destekliyo 1.7 ile yapılmaz