İşte tamam oyuncular seçimine göre yönelip o alanda çalışma yapacağım. O alana göre skript vb toplayıp fikir yürüteceğim.böyle sormaklamı olur yap emek verirsen tutulur
Rakip falan fark yok ama benimki çok farklı olcak açlık susuzluk yorgunluk harbi harbi zoru sevenler için takas pazar sistemi acayip farklı falan olcakŞimdi "Hayat RPG" dersen önüne rakip olarak ben geliyorum birde @SweetNetwork var tabii ki DayZ dersen aslında çok güzel bir fikir ben onu yapmaya başlamıştım çok güzel sistemler hala duruyor yardımcı olabilirim açıkcası şu an yok ve tutacağına inanırım yani Metin 2 diyorsan gereksiz bu oyun çerçevesi ortamında
Öyle server kurmayı düşünmüyorum.Lapisli fekşın tab2
Yokta öğrenirim ama Dayz serverlerinde falan oynamam lzmDayz ama bilgin varsa dayz.
Eğer düzgün bir sunucu olursa normalde para ile sattacağım "Hun's Workbench" plugininin üst versiyonunu ücretsiz veririm.Öyle server kurmayı düşünmüyorum.
Yokta öğrenirim ama Dayz serverlerinde falan oynamam lzm
Dayz hakkında bilgileri nerden ögrenirim.Eğer düzgün bir sunucu olursa normalde para ile sattacağım "Hun's Workbench" plugininin üst versiyonunu ücretsiz veririm.
DayZ nin tamamen ne oldugunu bilmiyorum amaç nedir nasıl ilerlenir ?Ayrıca Süpürgen süper .DDayZ
10 Harf savar
DayZ'nin vikisine gir hayatında görmediğin kadar detay var ben hepsini yapıyordum bi ara çeyreğinde sıkılıp bıraktımDayZ nin tamamen ne oldugunu bilmiyorum amaç nedir nasıl ilerlenir ?
Ayrıca süpürgen şekil![]()
link felan atsanaDayZ'nin vikisine gir hayatında görmediğin kadar detay var ben hepsini yapıyordum bi ara çeyreğinde sıkılıp bıraktım