ByClearBy
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kararimi verdm Dayz accam
Global açıcaksan böyle bir server kur aksi takdirde hüsrana uğrucan açık ve net.
Global açıcaksan böyle bir server kur aksi takdirde hüsrana uğrucan açık ve net.
Global olarakmı açıcan ?Kararimi verdm Dayz accam
Global derkenGlobal olarakmı açıcan ?
Sadece İngilizce Yapsam bu seferde Türk Oyuncuları kaybedeceğimTüm dünyaya hitap eden bir sunucu yani şöyle anlatayım dostum çift dil yaparsın sunucuyu ama çok iyi bir skript kodlaman gerekicek yani 2 dil seçeneği olucak ing ve tr yani sen gidip yabancı forumlardada reklam verdinmi olay tamamdır yani hard bile olsa sunucu tutacağından emin olabilirsin kaliteli oyuncular malesef yabancı ülkelerde var ha zorlanırmısın serveri iki dil yaparken hemde nasıl.
sadece ingilizce demiyorum çift dil seçeneği misal çakmalobi gibi bir şey olsun sunucuya girerken pusula ya tıklasın English Turkish diye seçsin ona göre sunucuya girdiginde kodları falan ing olsun onun gibi diom bu şekilde bir sunucu yapıpta beğenilirse ülkeyi temsile bile girebilirsinSadece İngilizce Yapsam bu seferde Türk Oyuncuları kaybedeceğim![]()
İşte bende diyorum ki çok zor öylesi.sadece ingilizce demiyorum çift dil seçeneği misal çakmalobi gibi bir şey olsun sunucuya girerken pusula ya tıklasın English Turkish diye seçsin ona göre sunucuya girdiginde kodları falan ing olsun onun gibi diom
Zor olduğunu söyledim gerçek bir proje başlatmak isterseniz yazdıklarımı dikkate almanızı öneririm.İşte bende diyorum ki çok zor öylesi.
aynen sadece ingilizce yapsam türk oyuncuları kaybetme oranımda yüksek sanırımZor olduğunu söyledim gerçek bir proje başlatmak isterseniz yazdıklarımı dikkate almanızı öneririm.
Senin sunucun Arma 3 değil miydi ? Hayat RPG sayılmaz ,_, Arasında fark var..Şimdi "Hayat RPG" dersen önüne rakip olarak ben geliyorum birde @SweetNetwork var tabii ki DayZ dersen aslında çok güzel bir fikir ben onu yapmaya başlamıştım çok güzel sistemler hala duruyor yardımcı olabilirim açıkcası şu an yok ve tutacağına inanırım yani Metin 2 diyorsan gereksiz bu oyun çerçevesi ortamında