ben herşeyde kötüyüm fakat çok hızlı öğrenirim seviye diye bir şey yok ne anlatırsan ezberlerimYapıt olarak resim atamayacağım lakin yapıtlarımızı bildiğini umuyorum.
Eğer medival yapı ( eski çağ ) seviyorsan girinti çıkıntı kullanman lazım girinti çıkıntı derken , fazla yaparsan göz yorar az yaparsan boş gözükür tam ortasını bulman lazım.
Ve bir kaç taktik vereyim.
/hcyl 155 1 80
Yuvarlak kuvars 1 blok yükseklikte 80 blok genişliğinde bir alan elde edersin, bu alanın 4 e bölüp 4/1ini yapıp
/rotate 90
/paste -a
Komutları ile bir alan yaparsın.
Blok uyumuda önemlidir medival için ben koyu renkler ile ana hatlar yapmayı seviyorum örneğin ; Bir set 98 in üzerine koyu meşe ağacı blogu ile merdiven ve basamaklar ile desen yapıyprum birde spawnın içinde maden olcaksa hammadde yani dağ içine yapmayı daha çok seviyorum doğal gözüküyor.
Modern ise daha açık renker ile daha çok zordur Türkiyede modern build yapan ve en iyisi " Ronin " dir bana göre Modern de ise blok seçimleri ve sadeliği daha fazla önem verip daha püf noktalara desen yapman gerektirir. Gibi şu an ünv olduğum için yapıt resimlerini atamıyorum ama olymposbt yazıp yapıtlarımıza baka bilirsin örnekler oluşa bilir. Ve ilham gelmesini bekleme kendi ilhamını kendin oluştur. YOUTUBE gibi bir platforum u değerlendir turitol lar izleye bilirsin. Örnegin speed builds ler izleye bilirsin gibi şu an mobilim pc geçince daha detaylı anlata bilirim ve eğer biraz da yeteneğin varsa bir ekip çağırır seni zaten yapıtlarının fotosunu atabilirmisin seviyene göre anlatayım.
ayyy anltsna brzz .sAnlatırım.
Söz konusu olan dağları söylerken voxel imi kastettin aceba ?ben herşeyde kötüyüm fakat çok hızlı öğrenirim seviye diye bir şey yok ne anlatırsan ezberlerim
serverin işleyişi diğer serverlere göre çok farklı olucak başta mod'lu server açıcaktım ama ondan önce birazcık anket yapmaya karar verdim ve şöyle bir sistem geliştirdim server ilk açıldığında köylü çağı olucak ve ilk hafta pvp sadece arenada açık olucak 2.çağ orta çağ pvp heryerde açık olucak ve spawnu bu çağa göre baştan dekore edicem ve son olarak modern çağ eğer anket güzel sonuçlar verirse bu çağa geçilecek ve servere mod'lar eklenicek tam olarak işleyişi böyle
birde şeyi araştırıcam şimdi spawnın etrafına dağ çekiyolar ya bulamazsam onuda anlatırmısın![]()
bilmediğim bir şeye evet diyemem bi kod buldum birazdan denicem o işe yarar muhtemelenSöz konusu olan dağları söylerken voxel imi kastettin aceba ?
Hiç okumadım 1 kelimeyi bile ama Metincim vermişse öneriyi tamamdır o spawn bir harika olurYapıt olarak resim atamayacağım lakin yapıtlarımızı bildiğini umuyorum.
Eğer medival yapı ( eski çağ ) seviyorsan girinti çıkıntı kullanman lazım girinti çıkıntı derken , fazla yaparsan göz yorar az yaparsan boş gözükür tam ortasını bulman lazım.
Ve bir kaç taktik vereyim.
/hcyl 155 1 80
Yuvarlak kuvars 1 blok yükseklikte 80 blok genişliğinde bir alan elde edersin, bu alanın 4 e bölüp 4/1ini yapıp
/rotate 90
/paste -a
Komutları ile bir alan yaparsın.
Blok uyumuda önemlidir medival için ben koyu renkler ile ana hatlar yapmayı seviyorum örneğin ; Bir set 98 in üzerine koyu meşe ağacı blogu ile merdiven ve basamaklar ile desen yapıyprum birde spawnın içinde maden olcaksa hammadde yani dağ içine yapmayı daha çok seviyorum doğal gözüküyor.
Modern ise daha açık renker ile daha çok zordur Türkiyede modern build yapan ve en iyisi " Ronin " dir bana göre Modern de ise blok seçimleri ve sadeliği daha fazla önem verip daha püf noktalara desen yapman gerektirir. Gibi şu an ünv olduğum için yapıt resimlerini atamıyorum ama olymposbt yazıp yapıtlarımıza baka bilirsin örnekler oluşa bilir. Ve ilham gelmesini bekleme kendi ilhamını kendin oluştur. YOUTUBE gibi bir platforum u değerlendir turitol lar izleye bilirsin. Örnegin speed builds ler izleye bilirsin gibi şu an mobilim pc geçince daha detaylı anlata bilirim ve eğer biraz da yeteneğin varsa bir ekip çağırır seni zaten yapıtlarının fotosunu atabilirmisin seviyene göre anlatayım.
id araştırmaya ne gerek var f3+h yapınca gözüküyo zatenOrta Cag Yapacaksan Netten Orta Cag Ile Ilgili Seyler Arastir Ufkunu Genislet Kare Seyler Yapmaktan Kacin Dumduz De Yapma Hangi Surumde Yapacaksan Onla Ilgili Bloklarin idlerini Arastir Envanterde Bulunmayan Bazi Itemler Guzel Olabiliyor
Basarilar...