Sunucu spawnı için taktikler verirmisiniz

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar biraz takıntılı bir kardeşiniz olarak yaptığım yapıtlardan hep tiskiniyorum.
Eğer mümkünse sizden biraz taktik ve hatta varsa yaptığınız yapıtlarınızın resimlerini isteyebilirmiyim.
Kolay anlarım sade bir dille yazarsanız sevinirim.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıt olarak resim atamayacağım lakin yapıtlarımızı bildiğini umuyorum.

Eğer medival yapı ( eski çağ ) seviyorsan girinti çıkıntı kullanman lazım girinti çıkıntı derken , fazla yaparsan göz yorar az yaparsan boş gözükür tam ortasını bulman lazım.

Ve bir kaç taktik vereyim.

/hcyl 155 1 80
Yuvarlak kuvars 1 blok yükseklikte 80 blok genişliğinde bir alan elde edersin, bu alanın 4 e bölüp 4/1ini yapıp
/rotate 90
/paste -a

Komutları ile bir alan yaparsın.

Blok uyumuda önemlidir medival için ben koyu renkler ile ana hatlar yapmayı seviyorum örneğin ; Bir set 98 in üzerine koyu meşe ağacı blogu ile merdiven ve basamaklar ile desen yapıyprum birde spawnın içinde maden olcaksa hammadde yani dağ içine yapmayı daha çok seviyorum doğal gözüküyor.

Modern ise daha açık renker ile daha çok zordur Türkiyede modern build yapan ve en iyisi " Ronin " dir bana göre Modern de ise blok seçimleri ve sadeliği daha fazla önem verip daha püf noktalara desen yapman gerektirir. Gibi şu an ünv olduğum için yapıt resimlerini atamıyorum ama olymposbt yazıp yapıtlarımıza baka bilirsin örnekler oluşa bilir. Ve ilham gelmesini bekleme kendi ilhamını kendin oluştur. YOUTUBE gibi bir platforum u değerlendir turitol lar izleye bilirsin. Örnegin speed builds ler izleye bilirsin gibi şu an mobilim pc geçince daha detaylı anlata bilirim ve eğer biraz da yeteneğin varsa bir ekip çağırır seni zaten yapıtlarının fotosunu atabilirmisin seviyene göre anlatayım.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

Eğer medival yapı ( eski çağ ) seviyorsan girinti çıkıntı kullanman lazım girinti çıkıntı derken , fazla yaparsan göz yorar az yaparsan boş gözükür tam ortasını bulman lazım.

/hcyl 155 1 80
Yuvarlak kuvars 1 blok yükseklikte 80 blok genişliğinde bir alan elde edersin, bu alanın 4 e bölüp 4/1ini yapıp
/rotate 90
/paste -a

Blok uyumuda önemlidir medival için ben koyu renkler ile ana hatlar yapmayı seviyorum örneğin ; Bir set 98 in üzerine koyu meşe ağacı blogu ile merdiven ve basamaklar ile desen yapıyprum birde spawnın içinde maden olcaksa hammadde yani dağ içine yapmayı daha çok seviyorum doğal gözüküyor.

Modern ise daha açık renker ile daha çok zordur Türkiyede modern build yapan ve en iyisi " Ronin " dir bana göre Modern de ise blok seçimleri ve sadeliği daha fazla önem verip daha püf noktalara desen yapman gerektirir. Gibi şu an ünv olduğum için yapıt resimlerini atamıyorum ama olymposbt yazıp yapıtlarımıza baka bilirsin örnekler oluşa bilir. Ve ilham gelmesini bekleme kendi ilhamını kendin oluştur. YOUTUBE gibi bir platforum u değerlendir turitol lar izleye bilirsin. Örnegin speed builds ler izleye bilirsin gibi şu an mobilim pc geçince daha detaylı anlata bilirim ve eğer biraz da yeteneğin varsa bir ekip çağırır seni zaten yapıtlarının fotosunu atabilirmisin seviyene göre anlatayım.
ben herşeyde kötüyüm fakat çok hızlı öğrenirim seviye diye bir şey yok ne anlatırsan ezberlerim :D
serverin işleyişi diğer serverlere göre çok farklı olucak başta mod'lu server açıcaktım ama ondan önce birazcık anket yapmaya karar verdim ve şöyle bir sistem geliştirdim server ilk açıldığında köylü çağı olucak ve ilk hafta pvp sadece arenada açık olucak 2.çağ orta çağ pvp heryerde açık olucak ve spawnu bu çağa göre baştan dekore edicem ve son olarak modern çağ eğer anket güzel sonuçlar verirse bu çağa geçilecek ve servere mod'lar eklenicek tam olarak işleyişi böyle :D

birde şeyi araştırıcam şimdi spawnın etrafına dağ çekiyolar ya bulamazsam onuda anlatırmısın :)

bku38

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben herşeyde kötüyüm fakat çok hızlı öğrenirim seviye diye bir şey yok ne anlatırsan ezberlerim :D
serverin işleyişi diğer serverlere göre çok farklı olucak başta mod'lu server açıcaktım ama ondan önce birazcık anket yapmaya karar verdim ve şöyle bir sistem geliştirdim server ilk açıldığında köylü çağı olucak ve ilk hafta pvp sadece arenada açık olucak 2.çağ orta çağ pvp heryerde açık olucak ve spawnu bu çağa göre baştan dekore edicem ve son olarak modern çağ eğer anket güzel sonuçlar verirse bu çağa geçilecek ve servere mod'lar eklenicek tam olarak işleyişi böyle :D

birde şeyi araştırıcam şimdi spawnın etrafına dağ çekiyolar ya bulamazsam onuda anlatırmısın :)
Söz konusu olan dağları söylerken voxel imi kastettin aceba ?

KirazTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Size bir kaç önerim var:
*Öncelikle ne yapmak istediğinize KARAR VERİN!
1.Mapınız da blokların uyumuna dikkat edin.
2.Blokların yerlerini önceden zihinizde canlandırarak yapmaya çalışın.
3.Mapın etrafını bazı world edit vb komutlarla yapmaya çalışmayın.Demek istediğim dümdüz yapmayın kenarları,kare içinde kalınca kötü durur.
4.Bazı yerlere desenler ekleyin.
5.Eğer spawn vb. haritalar yapıyorsanız başka birisinden görüş ve yorum alın.
Söyleyeceklerim bu kadar İyi Oyunlar.

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

/hcyl 155 1 80
/rotate 90
/paste -a

Hiç okumadım 1 kelimeyi bile ama Metincim vermişse öneriyi tamamdır o spawn bir harika olur :)

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Orta Cag Yapacaksan Netten Orta Cag Ile Ilgili Seyler Arastir Ufkunu Genislet Kare Seyler Yapmaktan Kacin Dumduz De Yapma Hangi Surumde Yapacaksan Onla Ilgili Bloklarin idlerini Arastir Envanterde Bulunmayan Bazi Itemler Guzel Olabiliyor

Basarilar...

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Orta Cag Yapacaksan Netten Orta Cag Ile Ilgili Seyler Arastir Ufkunu Genislet Kare Seyler Yapmaktan Kacin Dumduz De Yapma Hangi Surumde Yapacaksan Onla Ilgili Bloklarin idlerini Arastir Envanterde Bulunmayan Bazi Itemler Guzel Olabiliyor

Basarilar...
id araştırmaya ne gerek var f3+h yapınca gözüküyo zaten :D
saol yinede

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yabancı sunuculardan 1-2 sine girersen zaten kaparsın :D Mesela bi vadi yaparsın orada oyuncular doğar, köy evleri yaparsın içlerinde görevciler vs. (klasik) tarzda yaparsın. Hayal gücünü zorlarsan mesela uzayda mekikler içinde bir server de yapabilirsin o tamamen senin hayal gücüne kalmış. Ha önce fikir de önemli fakat komut bilgisi de gerekiyor, biraz araştırırsan forumda istediğin yardımı alırsın :)

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mineplex gibi büyük bir sunucuya gir, oradakileri bak; bakalım bunlar ne yapıyormuş? diye. bu özentilik değildir.