Minecraft Dünyaya Girmeden Blok Silme; (Yardım)

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dikkat: Telefondan yazdigim icin yazim kurallarina uymiyacağım...

Sorum şu;

Minecraft herhangi bir dünyaya girmeden sadece saves dosyasındaki verilerden belirtilen koordinattaki blogu silebilmek mümkün mü?

Örnk:
-220 64 245 koordinatlarındaki bloğu hava yapmak.

Rogintec

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
mümkün ama âtH:43t34y45şu7546657$½7Y:rtH6453 bunun gibi saçma sapan yazıları biliyorsan :D

BHgg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Mümkün MCedit Adlı Programla Yapabilirsin
Eğer Kullanabilirsen

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya MCEdit kullan ya da bana sorunu detaylı yaz. Ne oluyor? Dünyada oluşan bir hata mı? Belki daha iyi bir çözüm bulabilirim.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya MCEdit kullan ya da bana sorunu detaylı yaz. Ne oluyor? Dünyada oluşan bir hata mı? Belki daha iyi bir çözüm bulabilirim.
MCEdit 1.6.4'e bulamadım. Hata şu;

Minecraftı açıyorum tek oyunculuya giriyorum, dünyayı seçip ''Seçili Dünyada Oyna'' butonuna basıyorum bastığım an dünya yükleniyor ekran geliyor, sonra elimi gördüğüm an crash yiyorum. Eğer anlamadıysan detaylı bir fidyo çekebilirim.

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0

Minecraftı açıyorum tek oyunculuya giriyorum, dünyayı seçip ''Seçili Dünyada Oyna'' butonuna basıyorum bastığım an dünya yükleniyor ekran geliyor, sonra elimi gördüğüm an crash yiyorum. Eğer anlamadıysan detaylı bir fidyo çekebilirim.
WorldPainter kulan didimğ

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Anladım sorunu. Seçili bir bloğu yok etmek için programlar ve modlar bulunmakta. Ama bana senin bahsettiğin hata farklı geldi. Üzgünüm aklımda bir fikir yok.
Seçili bir bloğu yok etmek için de şunu deneyebilirsin.

Oyuna girdiğin an yazmalısın.
/setblock [Bahsettiğin kordinat(Örn: -220 64 245)] air
Bu komutu yazınca o kordinattaki blok havaya dönüşür.
Ama oyuna girmeden silmen gerekirse @OrangeLemon un dediği programa bir göz atabilirsin.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anladım sorunu. Seçili bir bloğu yok etmek için programlar ve modlar bulunmakta. Ama bana senin bahsettiğin hata farklı geldi. Üzgünüm aklımda bir fikir yok.
Seçili bir bloğu yok etmek için de şunu deneyebilirsin.

Oyuna girdiğin an yazmalısın.
/setblock [Bahsettiğin kordinat(Örn: -220 64 245)] air
Bu komutu yazınca o kordinattaki blok havaya dönüşür.
Ama oyuna girmeden silmen gerekirse @OrangeLemon un dediği programa bir göz atabilirsin.
Girdiğim an crash yiyorum işte daha hiçbirşey yapamadan :(

WorldPainter nasıl yapıcağımı çözemedim hem modlu 1.6.4 oluyor mu ki?