LifeTR / Hobbit Survival 1.7.X/1.8.X |> Karne Sandıkları / Savaşımız Başlıyor ! <|> Play.LifeTR.Com

NeoncraftTrTr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
White List On Diyor Oyundaki Adım Anest çıkıp giriyim dedim öle oldu yardımcı olursanız sevinirim :yıkıl:

Lütfen Hızlı Bir Şekilde Hal Olursa Sevinirim :alkış::alkış::alkış:

Servere büyük ihtimal whitelist koymuşsun

said33380

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

hipermetro7

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle severinizin hayırlı olmasını dilerim :)
Servere daha girmedim fakat mc ye 5- 6 yılımı harcayan biri olarak ve yapmadıgım şey kalmıyan bu oyunda eğer bir eksik varsa söyliycem illaki eksiginiz kadar fazlanızda vardır bunu farkedenler olmuyabilir normaldir çünkü hep eksik bişe ararlar :)
Bir serverin mapı nekadar güzel olursa olsun pluginler oyunun amacı ve sizin vaad ettiginiz şeyler çok önemlidir
Küfür ve flood yasakları kesinlikle olmalı
Eğer serverinizin makinası kötüyse gereksiz pluginler kaldırılmalı
Eğer birşeylerin farkına varırsam servere girdigimde ileticegim
İyi günler , Serverinizde başarılar , İyi oyunlar dilerim ..

said33380

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle severinizin hayırlı olmasını dilerim :)
Servere daha girmedim fakat mc ye 5- 6 yılımı harcayan biri olarak ve yapmadıgım şey kalmıyan bu oyunda eğer bir eksik varsa söyliycem illaki eksiginiz kadar fazlanızda vardır bunu farkedenler olmuyabilir normaldir çünkü hep eksik bişe ararlar :)
Bir serverin mapı nekadar güzel olursa olsun pluginler oyunun amacı ve sizin vaad ettiginiz şeyler çok önemlidir
Küfür ve flood yasakları kesinlikle olmalı
Eğer serverinizin makinası kötüyse gereksiz pluginler kaldırılmalı
Eğer birşeylerin farkına varırsam servere girdigimde ileticegim
İyi günler , Serverinizde başarılar , İyi oyunlar dilerim ..
Güzel yorumunuz için öncelikle çok teşekkür ederim
sunucumuzda zaten küfür ve flood yasak, flood yapıldığında abartıarlarsa sunucudan kickliyor.

+güncel

Sunucumuzdan Dün akşamdan bi görüntü :) (sunucu 32 kişlik)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Rehber alımları başlamıştır rehber olmak için oyun içersinden /warp rehberbaşvuru ya gidebilirsiniz yada bu konu altına yorum olarak kendinizi tanıtabilirsiniz.

Sunucudan Canlı Canlı kareler :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

orkun224

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
admin x-490 y 64 z 1560 kordintındaki portalda sıkıştım giremiyorum Thorin veya Gandalfa söylermisin nickim:DeCold portalı kırsınlar lütfen bu kadar güzel survival sunucu bulamadım bulamamda