ÇakmaLobi | Nasıl yapılır?

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Çakmalobi gerekmeksizin yine engellenebilir bot, biraz araştırma ile korumayı mükemmelleştirebilirsin bence.

gkngrbz016

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çakmalobi gerekmeksizin yine engellenebilir bot, biraz araştırma ile korumayı mükemmelleştirebilirsin bence.
Araştırdım fakat yetmiyor o koruma , dün saat 11den gece 2 ye kadar cakmalobisiz botu nasıl engelleyebilrim diye authme confinginden yabancı ülkeleri yasakladım yeni bot pluginleri buldum teker teker denedim işe yaramıyor sunucum 60 70 online oluyor geliyor birisi bot atıyor bıktım artık

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu forumda eklentiler kısmına tıkla. aşağı in ÇakmaLobi yazısı filan var. solunda da ok işareti. indir. kendi kodlamamdır.

yahu birde lobi kur direk. bot diyoran zaten, Lobi'nin userdata larnı silersin.

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Araştırdım fakat yetmiyor o koruma , dün saat 11den gece 2 ye kadar cakmalobisiz botu nasıl engelleyebilrim diye authme confinginden yabancı ülkeleri yasakladım yeni bot pluginleri buldum teker teker denedim işe yaramıyor sunucum 60 70 online oluyor geliyor birisi bot atıyor bıktım artık

Cidden daha fazlası var ve ayarlanabilir.

Çakmalobine de bu korumayı uygulamazsan o çok daha hızlı çökecektir ve girişi kesinlikle sağlayamazsın bu sefer.