- essentials.fly
Öncelikle Selamlar,
Evet PlotWorld'de fly yetkisi verebilirsiniz.Yapmanız gereken:
Groupmenager>PlotWorld>Group.yml
Default yazan yerin altındaki permission kısmının altına
yazıyoruz.Böylelikle oyuncular sadece arsalarda fly açmış olacaklar...PHP:- essentials.fly
1. Pet plugini olarak EchoPet ve MyPet kullanabilirsin.
2.Arsalarda default (yeni nesil plugin paketlerinde oyuncu) ya da değiştirmişsen başka isimle grubuna "/manuaddp [GRUPISMI] essentials.fly" yazabilirsin.
Bence MyPet çok iyi bir şey istiyorsan.Petleri savaştırabiliyorsun vb. güzel güzel özellikleri var.teşekkürler
sizce hangisi iyi pet pl olarak?
Bence MyPet çok iyi bir şey istiyorsan.Petleri savaştırabiliyorsun vb. güzel güzel özellikleri var.
O zaman EchoPet sana burdan hafif spoiler vereyim EchoPet'i türkçeleştiriyorum özele gel.hayır hayır ben sadice görünüş olarak kullanıcam petlerin olarak saldırma özelliğine veya değişik efektlere gerek yok sahiplerini takip etsinler yeter
Şöyle bir ayrıntı var belirtmemişsiniz ;İstediğin oyuncuya verme : /manuaddp oyuncuismi essentials.fly
İstediğin gruba verme : /mangaddp grupismi essentials.fly
Şöyle bir ayrıntı var belirtmemişsiniz ;
Bu yetkiyi normal dünyada değil arsalarda verilmesi gerekir.Aksi taktirde normal dünyada fly yazabilirler.Sakata girişmek yerine direk configden daha mantıklı.
Bende onu düzelttim zaten.Arsalara gidip vereceksiniz.Fakat groupmanagerde wordlar ayrı ayrı olması lazım.belirlediğim gurupların sadece arsalarda uçmasını istiyorum