kardeş google'ye "minecraft sohbet kontrol plugini" yazıp ilk çıkan CHAT CONTROL isimli plugine tıklamak bu kadar mı zor ?ouyuncu yazı yazdıgında yazdıgının baş harfi büyük olcak mesela merhaba değilde Merhaba gibi
erenbulbul kardesim google bulsaydım buraya yazmazdım zaten
Keşke pluginle ilgili bir açıklama yapsaydın.Ne arıyosun açıklarmısın.
o plugin ile oluyormu kesin bir cevap verirmisinkardeş google'ye "minecraft sohbet kontrol plugini" yazıp ilk çıkan CHAT CONTROL isimli plugine tıklamak bu kadar mı zor ?
geçen gün de aynı konuyu açtın aynı cevabı verdim yine anlamıyorsun.
Adam buraya sormuş demek ki bulamamış buraya sormuşsa adamı burda bulamadın biraz google bak diye azarlamanın sebebi ne ?kardeş google'ye "minecraft sohbet kontrol plugini" yazıp ilk çıkan CHAT CONTROL isimli plugine tıklamak bu kadar mı zor ?
geçen gün de aynı konuyu açtın aynı cevabı verdim yine anlamıyorsun.
ouyuncu yazı yazdıgında yazdıgının baş harfi büyük olcak mesela merhaba değilde Merhaba gibi
o plugin ile oluyormu kesin bir cevap verirmisin
Adam dün de aynı konuyu açtı ve ben dünde cevapladım.Adam buraya sormuş demek ki bulamamış buraya sormuşsa adamı burda bulamadın biraz google bak diye azarlamanın sebebi ne ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bunun olması gerek arkadaşım.
oluyor.ouyuncu yazı yazdıgında yazdıgının baş harfi büyük olcak mesela merhaba değilde Merhaba gibi
o plugin ile oluyormu kesin bir cevap verirmisin
tesekkurlerAdam buraya sormuş demek ki bulamamış buraya sormuşsa adamı burda bulamadın biraz google bak diye azarlamanın sebebi ne ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bunun olması gerek arkadaşım.