Arkadaslar Serverime Bir Plugin Ariyorum.Bas Harf Buyuk Olacak Ve Sonunda . Olacak Pluginin Adini Bi

bigbird

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Serverime Bir Plugin Ariyorum.Bas Harf Buyuk Olacak Ve Sonunda . Olacak Pluginin Adini Bilenler Yardim Edebilirse Sevinirim

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Keşke pluginle ilgili bir açıklama yapsaydın.Ne arıyosun açıklarmısın.

bigbird

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ouyuncu yazı yazdıgında yazdıgının baş harfi büyük olcak mesela merhaba değilde Merhaba gibi

erenbulbul kardesim google bulsaydım buraya yazmazdım zaten

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
ouyuncu yazı yazdıgında yazdıgının baş harfi büyük olcak mesela merhaba değilde Merhaba gibi

erenbulbul kardesim google bulsaydım buraya yazmazdım zaten
kardeş google'ye "minecraft sohbet kontrol plugini" yazıp ilk çıkan CHAT CONTROL isimli plugine tıklamak bu kadar mı zor ?
geçen gün de aynı konuyu açtın aynı cevabı verdim yine anlamıyorsun.

bigbird

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Keşke pluginle ilgili bir açıklama yapsaydın.Ne arıyosun açıklarmısın.

kardeş google'ye "minecraft sohbet kontrol plugini" yazıp ilk çıkan CHAT CONTROL isimli plugine tıklamak bu kadar mı zor ?
o plugin ile oluyormu kesin bir cevap verirmisin

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Adam buraya sormuş demek ki bulamamış buraya sormuşsa adamı burda bulamadın biraz google bak diye azarlamanın sebebi ne ?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bunun olması gerek arkadaşım.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam buraya sormuş demek ki bulamamış buraya sormuşsa adamı burda bulamadın biraz google bak diye azarlamanın sebebi ne ?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bunun olması gerek arkadaşım.
Adam dün de aynı konuyu açtı ve ben dünde cevapladım.
Google'da aramadığı belli ayrıca. Ben direkt "Minecraft Sohbet kontrol plugini" yazınca buldum.

oluyor.

gkngrbz016

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük harf ile bir fikrim yok fakat . essentialsdan yapılabilir. Essentials confingine girin ve aşşağıda oyuncular ne renk yazması felan var oraya sonuna . koyun olacaktır.