VoxelSniperdan anlayan yaratıcı biri yardım edebilir mi?

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamlar millet sunucum için spawn hazırlıyordum da sıra geldi voxelsniper ile spawn çevresine dağlardan oluşturmak pek beceremedim gibi yardım edebilcek birisi var mı?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
notlarımın arasında şöyle bir şey buldum :D

Bir yere sağ tıkladığında dağ oluşur.Dağı düzenlemek için ise ;

/br smooth 5 5 yaparak dağın belirlediğin bölgelerine sağ tıkla.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
bunu inceledim fakat yeterli olmadı

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

son durum bu malesef istediğim gibi olmadı :(
Biz bütün çalışmalarımızda en fazla bu komutları kullanıyoruz. Geri kalanı senin el becerine ve hayal gücüne bağlı. Yoksa sadece öğrenmekle olacak bir şey değil tekrar dene sürekli. Hangi komutu nerede nasıl kullanman gerekiyor kafanda canlandırmaya çalış

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
./b bb komutunu kullanarak dağlarına oval bir görüntü katabilirsin.Çokdüzensiz duruyorlar. Her şeyin fazlası zarar dememe gerek yok ?

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
/b b Yazarak ball yani Top Komutunu Seçebilirsin
Ondan Sonra Şu Komutla /v ne olacağı Seçerek Topunu O Şekilde Yaparsın
/b büyüklüğü Yaparak Büyüklüğünü Ayarlarsın Etrafa Ne Yapmak İstiyorsan Yaparsın Baktın Güzel Görünmedi /b e melt Komutuyla Etrafı Düzenler Düzleştirirsin​

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Verilen videodakiler dışındaki komutlar işlevini pek yerine getirmez, tut dağdan ters adaya kadar her şey videodaki komutlar ile gerçekleştirilebilir. Bende yapılarım için voxelsniper kullanıyorum ve artık dev yılbaşı ağaçları yapmam gerekiyor onu bile sadece bu komutların yarısı ile hatta 3 tanesi ile yapıyorum.
Onlar ise;
/b e melt
/b b
/v

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Verilen videodakiler dışındaki komutlar işlevini pek yerine getirmez, tut dağdan ters adaya kadar her şey videodaki komutlar ile gerçekleştirilebilir. Bende yapılarım için voxelsniper kullanıyorum ve artık dev yılbaşı ağaçları yapmam gerekiyor onu bile sadece bu komutların yarısı ile hatta 3 tanesi ile yapıyorum.
Onlar ise;
/b e melt
/b b
/v
Oyüzden yapılarınız çok güzel olmuyor nekadar komuta hakimsen okadar iyidir.Yanlış yönlendirmessek arkadaşları iyi olabilir.