Öncelikle hosgeldin. Yalnız nickini ilk gördüğümde ırak gibi okuyorum nedense bende problem var herhalde.
Sevilen üye olmanı önermiyorum, çünkü ozaman sevilen üye olmaya calışıyomuşun gibi yazı yazıcaksın kısaca samimi olmucaksın.
Ama herkes beni sevsin istiyorsan yapıcı yorumlarını iyimser sekilde söylüceksin, beğenmemezlik etmiceksin.
Ben bir konu açsam tam tersi beni eleştiren ve emeğimi beğenmeyen insanların yorumunu daha cok severim ama forumda bu tarz cok insan yoktur. herkes mükemmelliyetcidir, islerini beğenmezsen seni sevmezler.
Bu arada ben son 2 cümleyi görmemişim... Sevilen üye olmak istiyorsan, kendin ol.Öncelikle hosgeldin. Yalnız nickini ilk gördüğümde ırak gibi okuyorum nedense bende problem var herhalde.
Sevilen üye olmanı önermiyorum, çünkü ozaman sevilen üye olmaya calışıyomuşun gibi yazı yazıcaksın kısaca samimi olmucaksın.
Ama herkes beni sevsin istiyorsan yapıcı yorumlarını iyimser sekilde söylüceksin, beğenmemezlik etmiceksin.
Ben bir konu açsam tam tersi beni eleştiren ve emeğimi beğenmeyen insanların yorumunu daha cok severim ama forumda bu tarz cok insan yoktur. herkes mükemmelliyetcidir, islerini beğenmezsen seni sevmezler.
Bu arada ben son 2 cümleyi görmemişim... Sevilen üye olmak istiyorsan, kendin ol.
Herkes*![]()
![]()
Hoşgeldin dostum,
İnşallah kısa sürede bizleri tanır ve uyum sağlarsın![]()
Of hep unutuyorum ya, not aldım herkes yazıcam artık.Bu arada ben son 2 cümleyi görmemişim... Sevilen üye olmak istiyorsan, kendin ol.
Herkes*![]()
![]()