bu içerik sahibi tarafından silindi

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@rlArk sana şöyle söyliyim.Sevilen bir üye olmak çok zor.Sevilirsinde herkes sevmez pek tabii sevmeyenlerde olacaktır.İlk önce hoşgeldin.Command blocku biliyosan senin profilini işgal ederim (hihihi).Basitce kendini sevdirceksen yorum yapıcaksın.Fikir paylaşıcaksın.En iyi yol ve benim bildiğim tek yol budur.İyi forumlar!!!

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Merhaba aramıza hoş geldin.
Sevilmek için aşırıya kaçmadan trollemeler yapabilirsin, komik şeyler paylaşabilirsin ve kaliteli konular açabilirsin. Kaliteli konular buna çok yardımcı oluyor.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hosgeldin. Yalnız nickini ilk gördüğümde ırak gibi okuyorum nedense bende problem var herhalde.
Sevilen üye olmanı önermiyorum, çünkü ozaman sevilen üye olmaya calışıyomuşun gibi yazı yazıcaksın kısaca samimi olmucaksın.
Ama herkes beni sevsin istiyorsan yapıcı yorumlarını iyimser sekilde söylüceksin, beğenmemezlik etmiceksin.

Ben bir konu açsam tam tersi beni eleştiren ve emeğimi beğenmeyen insanların yorumunu daha cok severim ama forumda bu tarz cok insan yoktur. herkes mükemmelliyetcidir, islerini beğenmezsen seni sevmezler.

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hosgeldin. Yalnız nickini ilk gördüğümde ırak gibi okuyorum nedense bende problem var herhalde.
Sevilen üye olmanı önermiyorum, çünkü ozaman sevilen üye olmaya calışıyomuşun gibi yazı yazıcaksın kısaca samimi olmucaksın.
Ama herkes beni sevsin istiyorsan yapıcı yorumlarını iyimser sekilde söylüceksin, beğenmemezlik etmiceksin.

Ben bir konu açsam tam tersi beni eleştiren ve emeğimi beğenmeyen insanların yorumunu daha cok severim ama forumda bu tarz cok insan yoktur. herkes mükemmelliyetcidir, islerini beğenmezsen seni sevmezler.

Bu arkadaş geldiyse olay bitmiştir.Dağılabiliriz.(Tamamen iyi bir niyetle yazılmıştır.)

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu arada ben son 2 cümleyi görmemişim... Sevilen üye olmak istiyorsan, kendin ol.
Herkes* :(

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Trolololoo Hoşgeldin Burası Le Comcombure Masque

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kaç aydır yeni üye konusu görmüyordum bi garipsedim :ha:
Foruma hoş geldin!
Umarım iyi vakit geçirirsin ve kendini geliştirip amacına ulaşırsın.
Hoş görülü,saygılı ve dostcanlısı olduktan sonra niye sevilmeyesinki?