[Yardım] Skriptte Boyle Bir Kod Varmı Acaba Rutbe Skrip'i Icin Lazim!

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar;
Sizlerden Yardim Istiyorum.Bir Rutbe Skript'i Kodladım Ve Soyle Birsey Dusundum.Bu Oyuncular Lapis Kazarak Rutbe Atlıyor Ancak Ilerki Zamanlarda Direk Atlayamazlarmi?
Skript Soyle Calisiyor.Lapis Kazarak % Oranla Bir Kagit Dusuyor Ve Komutla Rutbe Atliyorsun.Ancak Bir Bug Dusundum.Oyuncular Ileriki Rutbelerinde Kagitlarini Topluyor.Bunun Bugunu Soyle Giderebilirim.Birincisi Eger Oyuncunun Rutbesi Caylaksa Caylaktan Bir Sonraki Rutbe Olan Atilgan Rutbesinin Kagidi Dusmeli Sadece.Yada
Eger Oyuncunun Elindeki Kazmanin Adi "&6Caylak Kazmasi" Ise % Oranla Atligan Kagidi Dusmesi Olabilir.Yardim Edebileceklere Simdiden Tesekkürlerimi Iletiyorum.
Iyi Forumlar.2016 Yiliniz Kutlu Olsun :)

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncular ./rutbem ./rutbeyardım Gibi Komutlarlada Rutbesini Ögrenebilir Ve Rütbe Nasıl Atladığını Ögrenebilir. Ama Lapis Kazarken Kağıt Düsmesi % Olanla Bug Olabilir gibi Çünkü o Birsürü Kağıt Düsürüp Oyunculara Velir Ve herkes o Rütbeden Olur.

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum :) Beni Ugrastirmayin Ayrica Kafam Basmıyor. Yani Soyleseniz Diyorum Guzel Olurdu :D
Skript Kodunun Birtanesine Ekleyebilirmisin Onlardan Birini @Blueyescat
Kod:
on break of lapis ore:
    chance of 4%
    drop paper named "&8&lAcemi Kagidi"
    send "&cLapis Kazarken &7Acemi Kagidi &cBuldun"
Bunu Misafir Prefixli Biri Bulacak.Kazmasinin Adida &6Misafir Kazmasi.Ekleyebilirsen Gercekten Tesekkur Ederim.Az Once Forum Konusunu Yazdım.Ve 1-2 Saate Konu Gosterilecekmis.Tesekkürler Yeniden.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kullanıcı adının skript olup skripti bilmemen çok garip..

if player's prefix is "&6[Misafir]":

name of player's tool da oyuncunun elinde ki itemin adını belirtir

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olmuyor Ancak Name of players tool u biliyorum ancak if player's prefix olmuyor.Baska Bi Cozumu Varmi.Ayrica Soyle bisey yapip verirsen sevinirim.
Name of player's tool u attigim kodla birlestirebilirmisin? denedim ancak olmadı

Nano_Sensei

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum :) Beni Ugrastirmayin Ayrica Kafam Basmıyor. Yani Soyleseniz Diyorum Guzel Olurdu :D
Skript Kodunun Birtanesine Ekleyebilirmisin Onlardan Birini @Blueyescat
Kod:
on break of lapis ore:
    chance of 4%
    drop paper named "&8&lAcemi Kagidi"
    send "&cLapis Kazarken &7Acemi Kagidi &cBuldun"
Bunu Misafir Prefixli Biri Bulacak.Kazmasinin Adida &6Misafir Kazmasi.Ekleyebilirsen Gercekten Tesekkur Ederim.Az Once Forum Konusunu Yazdım.Ve 1-2 Saate Konu Gosterilecekmis.Tesekkürler Yeniden.
kafan basmıyorsa skripte başlamayacaksın kardeşim.
PHP:
break of lapis ore:
    {rutbe.%player%} is "caylak":
        chance of 4%:
            drop 1 paper named "&8&lAcemi Kagidi"
#devamını getirin bir zahmet