FallenPVP Yetkili Alımları (Yılbaşında) [Bitti]

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
İsim-Soyisim:Eren Şimşek oyun ismim ErenFGYT PREMİUM ABİ
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun:8 Yıldı Vallha
Daha önce bir pvp sunucuda yetkili oldun mu:Evet
Yetkili olursan yapacağın şeyler neler:Adamların vuş hızına ve gücçlerine bakrak hack lerini anlarım abi baska biseye adamlarla kapısırım
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin:oyuncularla rehber gibi ilgilenirim
Skype var mı:evt abi ismim erenfg.erenpro53
Yaşın:13
Mikrofon kullanıyormusun:evt abi
Günde kaç saat aktifsin:sabahtan aksama kadar

Birader oyun çıkmadan mı oyunu oynuyordun hayırdır yahu ? :D Sallayacaksan destekli salla da belli olmasın

NeptuneSpear

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsim-Soyisim: Eren Demirci
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun: 4 Yıl
Daha önce bir pvp sunucuda yetkili oldun mu: 1 Kere Rehber Oldum
Yetkili olursan yapacağın şeyler neler: Yapacağın şeyler diye bir şey yok her rehber ve yatta moderatör aynı şeyi yapacaktır.
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin: Dürüst, Sakin.
Skype var mı: ibrahim.eren.demirci5
Mikrofon kullanıyormusun: Evet
Günde kaç saat aktifsin: Haftasonları sabah 1'e kadar ondan sonra akşam 7'den 2 ye kadar.

İyi günler

YiğitFX

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsim Soyisim:Yiğit Ali Canbaz Mc İsmim: DoctorYigit
Kaç Yıldır Mc Oynuyorsun 4 Yıldır
Daha Önce PvP Sunucuda Yetkili Oldunmu: Hayır
Yetkili olursan yapacağın şeyler neler: Hack Diyenler Varsa 1vs1 e Çekerim Orda Kapışırım Hack Olup Olmadığını Önce Kick Sonra Ban Atarım.
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin: Sakin. Küfür Edenleri Uyarırım.
Skype var mı:Evet Var.Skype İsmim yigit190743
Yaşın:11
Mikrofon kullanıyormusun: Evet:Çok İyi Mikrofonum
Günde kaç saat aktifsin: Perşembe Günü Saat 13:30 dan 20:30 a Kadar Aktifim.Pazartesi,Salı,Çarşamba ve Cuma Günleri 4 Saat.Cumartesi ve Pazar İse 4 Saat Aktifim Ama Haftasonları Antremanım Olduğu İçin Pek Fazla Aktif Değilim Ama Yinede HaftaSonları 4 Saat Aktifim

ProMcciler

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İsim-Soyisim:Ali Osman Eker
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun:3 yıldır.
Daha önce bir pvp sunucuda yetkili oldun mu:Evet oldum.
Yetkili olursan yapacağın şeyler neler: serveri geliştirmek için çok uğraşıcam ve hep serverle ilgilenmeye çalışıcam.
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin: onlara saygılı davranırım onlarda bana saygılı davranırlarsa anlaşabiliriz.
Skype var mı:Var.Skypem:AliOsmanEker
Mikrofon kullanıyormusun:Evet
Günde kaç saat aktifsin:5-6 saat

Serdal145

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsim-Soyisim: Serdal Erkek
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun: Yaklaşik 2.5 yıldan beri oynuyorum
Daha önce bir pvp sunucuda yetkili oldun mu : Evet oldum
Yetkili Olursam Yapacağin Şeyler: Asla taraf tutmam hackse direk banlarim hala devam ediyosa ip ban atarim.Herkese yardimci olmaya çalışırım
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin : Gayet iyi tarafsiz bir şekilde hepsiyle dost olmaya çalişirim.Önceki yetkili olduğum Server'da çok sevilen birisiydim.
Skype Var Mı : hakanserez52
Yaşın : 14
Mikrofon kullanıyormusun : Evet
Günde kaç saat aktifsin : Hafta içi öğle 1'den 7 veya 8'e kadar Hafta sonu da ayni gibi.
İnşallah Ben Seçilirim... -_- :D

DarkLight50

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsim-Soyisim:Furkan ****
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun:4 yıldır
Daha önce bir pvp sunucuda yetkili oldun mu:tabii ki 5 sw de builder oldum
Yetkili olursan yapacağın şeyler neler:builder lik warplar ve daha fazlası
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin:gayet güzel
Skype var mı:evt
Yaşın:14
Mikrofon kullanıyormusun:mlsf
Günde kaç saat aktifsin:3 saat

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İsim-Soyisim: Aydın Çetin
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun: 3 senedir 1.4.7 sürümünden beri.
Daha önce bir pvp sunucuda yetkili oldun mu: KonyaCraft çekirdek sunucusunun BabaPvP sunucusunda +50 +60 kişiye karşı tek kişi rehberlik yaptım daha sonra görevimi iyi yaptığım için 1 hafta içinde adminliğe yükseldim ve 1 yaz orada görev yaptım.
Yetkili olursan yapacağın şeyler neler: Her soruna çözüm bulup , bugları sizlere bildirip , oyuncular ile ilgilenirim.
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin: Şöyle örnek veriyim ; Oyuncu : senin ananı ***eyim Rehber ; Saygısızca konuşmayınız. Bu tür şeylere katlanıcak kapasitedeyim.
Skype var mı: aydincetin285
Yaşın: 15
Mikrofon kullanıyormusun: Evet.
Günde kaç saat aktifsin: Hafta içi +4 -8 Hafta sonu 7/24

Seçilen şanslı kişisin. Başvurun kabul edildi. Bu mesajı gördükten sonra skype adresimden bana ulaş. Zaten biliyorsun.

Son düzenleme:

BroBuilder

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İsim-Soyisim: Mustafa Bakoglu -_-
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun:6
Daha önce bir pvp sunucuda yetkili oldun mu: tabii ki
Yetkili olursan yapacağın şeyler neler: Ban,Kick,Mute,Build,Pvp
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin: Atara Atar Gidere Gider Kardeş
Skype var mı: mustafa.bakoglu1
Yaşın:16 ya giriyoz
Mikrofon kullanıyormusun: hayır
Günde kaç saat aktifsin: 5-6

DeadCardz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İsim-Soyisim:Efe Muhammet Yılmaz
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun:5
Daha önce bir pvp sunucuda yetkili oldun mu:oldum 4 kere
Yetkili olursan yapacağın şeyler neler:Serveri Güzelleştirmek Oyunculara yardımcı olmak ve hacker,macro,argo,küfür vb kişileri önce uyarıp sonra gerekeni yapmak
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin:Saygılı, sorularına cevap veririm, sorunları varsa yardım etmeyeye ve düzelt meye çalışırım
Skype var mı: Var skype ım bu live:efe.muhammet_1
Mikrofon kullanıyormusun:evet
Günde kaç saat aktifsin:10-8

Klever5115

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsim-Soyisim:Berat Aydın
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun:3
Daha önce bir pvp sunucuda yetkili oldun mu:Evet
Yetkili olursan yapacağın şeyler neler:hilelere karşı savaş vermek
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin:nazik dille uyarırım hata yaparsa soru sorursa aralıksız cevap veririm
Skype var mı:Evet
Mikrofon kullanıyormusun:Evet
Günde kaç saat aktifsin:1.5

Elxraich

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Seçilen şanslı kişisin. Başvurun kabul edildi. Bu mesajı gördükten sonra skype adresimden bana ulaş. Zaten biliyorsun.
Teşekkür ederim güzel bir açıklama yapayım şuraya son kez noktamızı koyalım. Öncelikle tüm katılan arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum emek sarfedip kendi özelliklerinizi bizler ile paylaştınız daha sonrasında bazı saygısız arkadaşlar oldu onlarda gereken cevabı aldı. Sizler elbet çoğunuz FallenMC Oyuncususunuz ve oyun içinde birbirinize veya yetkililere niye beni seçmedin *** gibisinden mesajlar yazmanız oyun içerisinde bir alım sebebini değiştirmez. Kurucu burada daha tecrübeli olanı seçip ona denenme hakkı veriyor zaten deneme sürecinde başarılı olamazsa elbet birdahaki zamanlarda tekrardan alımlar yapılır.Tekrardan hepinize teşekkür ederim , oyun içinde aktifim. Oyun içi ismim Elxraich , ulaşmak isteyen skype adresim başvurumda bulunmakta oradan daha detaylı konuşabiliriz. Bir sorununuz varsada oyun içinde bana bildirebilirsiniz oyunda.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Teşekkür ederim güzel bir açıklama yapayım şuraya son kez noktamızı koyalım. Öncelikle tüm katılan arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum emek sarfedip kendi özelliklerinizi bizler ile paylaştınız daha sonrasında bazı saygısız arkadaşlar oldu onlarda gereken cevabı aldı. Sizler elbet çoğunuz FallenMC Oyuncususunuz ve oyun içinde birbirinize veya yetkililere niye beni seçmedin *** gibisinden mesajlar yazmanız oyun içerisinde bir alım sebebini değiştirmez. Kurucu burada daha tecrübeli olanı seçip ona denenme hakkı veriyor zaten deneme sürecinde başarılı olamazsa elbet birdahaki zamanlarda tekrardan alımlar yapılır.Tekrardan hepinize teşekkür ederim , oyun içinde aktifim. Oyun içi ismim Elxraich , ulaşmak isteyen skype adresim başvurumda bulunmakta oradan daha detaylı konuşabiliriz. Bir sorununuz varsada oyun içinde bana bildirebilirsiniz oyunda.
Tebrik ederim :) Umarım görevini düzgün bir şekilde yaparsın , başarılar diliyorum.