Ücretli ama sen bize alırsan sevinirizLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bakabilirsin.
Paraya kıymalısın. Ben kıydım aldım. Ayrıca 5 dolar çok uçuk bir ücret değil.Ücretli ama sen bize alırsan seviniriz![]()
Nedir ki 14 TL durumu olmayanlar var 1 dolar olsa bişe demicem 5 dolar bir plugin için uçuk bir ücretParaya kıymalısın. Ben kıydım aldım. Ayrıca 5 dolar çok uçuk bir ücret değil.
Bence siz çok cimrisiniz. Adam kaç saatini belkide gününü harcamış bu iş için. 1 dolara mı satsın?Nedir ki 14 TL durumu olmayanlar var 1 dolar olsa bişe demicem 5 dolar bir plugin için uçuk bir ücret
aac kadar rezil bir plugin görmedim ben . 5 yıldız olması spigotta hakarettir.Ben yine, AAC diyorum.
Yani hepsi düzgün çalışmıyor korumaların fakat aura için iş görüyor.
Cimri değiliz DURUMUMUZ YOKBence siz çok cimrisiniz. Adam kaç saatini belkide gününü harcamış bu iş için. 1 dolara mı satsın?
aac kadar rezil bir plugin görmedim ben . 5 yıldız olması spigotta hakarettir.
mesela çok güzel örnekler:
adama yıldırım carpıor . npclerine vurdu diyerek hapse atıyor.
adam kaçarken iskelet vuruyor. npcsine isapet ediyor başka adamın. onu hapse atıyor. (bende oto hapis ayarı var)
geri sekmeme enchantı var zırhlarda plugini delirtiyor no knockback hilesi diyerek
ben bunları yazarına gönderdim. ne oldu biliyormusunuz? 4 yıldız verdiğim yorumu sildiler.
benim 2 pluginimle tamamen uyumsuz ki bir tanesini her sunucuda bulabilirsiniz.
Kısacası AAC abartıldığı kadar iyi değil. denemek isteyen sunucuma geleblr. kaç gündür masumları atmasın diye ayar çekmekten iflahım kurudu.
AA hack blocker deneyeceğim bu gece.