[Istek] Düzgün Bir "AntiAura"

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Serverde Ncp Var Ancak Sadece Bildirim Geliyo Hilelerde.Sizin Bildiginiz Duzgun Bi AntiAura Varmi :)

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Ben yine, AAC diyorum.

Yani hepsi düzgün çalışmıyor korumaların fakat aura için iş görüyor.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Ben yine, AAC diyorum.

Yani hepsi düzgün çalışmıyor korumaların fakat aura için iş görüyor.
aac kadar rezil bir plugin görmedim ben . 5 yıldız olması spigotta hakarettir.
mesela çok güzel örnekler:
adama yıldırım carpıor . npclerine vurdu diyerek hapse atıyor.
adam kaçarken iskelet vuruyor. npcsine isapet ediyor başka adamın. onu hapse atıyor. (bende oto hapis ayarı var)
geri sekmeme enchantı var zırhlarda plugini delirtiyor no knockback hilesi diyerek
ben bunları yazarına gönderdim. ne oldu biliyormusunuz? 4 yıldız verdiğim yorumu sildiler.

benim 2 pluginimle tamamen uyumsuz ki bir tanesini her sunucuda bulabilirsiniz.
Kısacası AAC abartıldığı kadar iyi değil. denemek isteyen sunucuma geleblr. kaç gündür masumları atmasın diye ayar çekmekten iflahım kurudu.
AA hack blocker deneyeceğim bu gece.

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
aac kadar rezil bir plugin görmedim ben . 5 yıldız olması spigotta hakarettir.
mesela çok güzel örnekler:
adama yıldırım carpıor . npclerine vurdu diyerek hapse atıyor.
adam kaçarken iskelet vuruyor. npcsine isapet ediyor başka adamın. onu hapse atıyor. (bende oto hapis ayarı var)
geri sekmeme enchantı var zırhlarda plugini delirtiyor no knockback hilesi diyerek
ben bunları yazarına gönderdim. ne oldu biliyormusunuz? 4 yıldız verdiğim yorumu sildiler.

benim 2 pluginimle tamamen uyumsuz ki bir tanesini her sunucuda bulabilirsiniz.
Kısacası AAC abartıldığı kadar iyi değil. denemek isteyen sunucuma geleblr. kaç gündür masumları atmasın diye ayar çekmekten iflahım kurudu.
AA hack blocker deneyeceğim bu gece.

Bir noktada haklısın benimde cidden iflahım kurudu ayarını yapana kadar, ama şunu da bilmek lazım ki spigotta abartıldığı kadar kullanılıyor o eklenti.
Asıl tavsiyem antiauranın movement modlarını AAC'nin ise aura modunu kullanmak olucaktır.