acil yardım rehber mod falan olmus kisiler pl den anlayanlar gelsin lütfen !!!!!

PowerOfKhan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar şu şekilde bir sorunum var ben serverda rehberim rehberlerde hep sunu görüyorum sa yada selamun aleyküm yazınca otomatik cevap veriyor bende bundan yapmak istiyorum ama nasıl yapıcagımı bilmiyorum kullanmıs olan kisiler yardım ederse acayip derecede mutlu mesut olucam ve bu forumda rep falan yapılabilen herşeyi yapıcam

AhmetCanSARAC

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O bir sunucu özelliği. Senin rehber olduğun sunucuda öyle bir özellik yoksa otomatik yazamazsın.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Süs olsun diye "sa, as" diyen insanlar :) Böyle saçma işlerle uğraşmazsan daha güzel olur.

PowerOfKhan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Süs olsun diye "sa, as" diyen insanlar :) Böyle saçma işlerle uğraşmazsan daha güzel olur.
sa as degil her sa yazıldıgında bir metin çıkıyor bide sw ye ilk defa giren biri olunca hoşgeldin .... iyi vakit gecirmen dilegi ile falan yazıyo

O bir sunucu özelliği. Senin rehber olduğun sunucuda öyle bir özellik yoksa otomatik yazamazsın.
rehbere sordugumda kendisinin bir program yardımı ile yaptıgını söylemişti

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
@PowerOfKhan, bu konuyu açmadan önce araştırma yapmalıydınız. Size cevap veren oyun içi bot skripti yapıldı.