Sunucuda Kurucu sen isen bu fikirleri kendin bulmalısın Sonra leke atarlar gelişinceNe gibi işte bende onu soruyorum?
Çalmak ayıplanacak birşeydir fikir istemek değil.Sunucuda Kurucu sen isen bu fikirleri kendin bulmalısın Sonra leke atarlar gelişince![]()
Bunları çok duyuyoruz sonra gelişince uğraşma , Fikir bile olsa yardımdır bu ve lekeleyenler olcaktır benim sayemde gelişti diyen bile olucaktır bu yüzden kendine özgü fikirler bul ha illada kendim buna katlanırım diyorsun ben fikir vereyim ;Çalmak ayıplanacak birşeydir fikir istemek değil.
öncelikle üyelerin dolandırılmasını engelle yani trade sistemi ekle bölelikle oyuncular tpa tuzağından ve sen bana şunu ver ben sana bunu verecem kalkar oyuna keyifli bir hal katarNe gibi işte bende onu soruyorum?
Obsidyen olayı zaten var. Teşekkür ederim fikirlerin için.Bunları çok duyuyoruz sonra gelişince uğraşma , Fikir bile olsa yardımdır bu ve lekeleyenler olcaktır benim sayemde gelişti diyen bile olucaktır bu yüzden kendine özgü fikirler bul ha illada kendim buna katlanırım diyorsun ben fikir vereyim ;
Faction ise sunucun warp obsidyen yap ordan obsidyen kazılsın mesela 128 obsidyene 1 kağıt bu kağıttan item alabilsin , spawner alabilisin bu tarz fkirler üretebilirsin benden temeli ilerisi sende![]()
Spigot Fun bölümünde geziniyorum ama sizlerin fikrini almak için açtım konuyu.google amcaya minecraft bukkit plugin yazarak bukkitin pluginlerine bakıp katagorilerden Fun (Eylenceyi) seçerek plugin arayabilirsin![]()
Mantıklıbence en gereklisi çocuk yapma plugini veya skriptidüşünsene evladın olcak güzel olurdu serverinde baya tutulursu sistem şöyle anlatayım
Çocuk Parşomeni Adında bir Kakao çekirdegi olcak onu diyer oyuncuya tıklayacak diyer oyuncuda tıklayacak karşılıklı olcak sonra 1 adet bebek köylü cıkcak ortaya bu koylunun ismide ilk tıklayan kişiyle 2 tıklayan kişinin ismi olcak mesela şöyle Kelle-Oswingüzel demi
![]()